Mikor lehet a babakkal olyat jatszani, hogy pl. egyik dobozbol a masikba pakolja a jatekokat?
A bedobós játékok mindenképp egy éves kor után fognak tetszeni neki. Akkor lesz olyan a finommozgása hogy sikerélménye lesz vele.
A nagyobozba pakolás is kb. akkörül.
Tipp:!
ha tudsz szerezz a közeli üzletből nagy kartondobozt arra firkálhat kitapétázhatjátok kivágható figurákkal és bújkálhat bele játszhattok kukucsot is és még ezernyi mást.
ilyesmit bár ez más céllal készült:
Énekelj neki, táncoljatok, tapsoljatok.
Adj neki különböző alapanyagú tárgyakat a kezébe, pl, papír, plüss, fa, műanyag. Üssétek össze őket.
Játsszatok kukucs játékot. (egy vékony kendőt ráterítesz az arcára, majd lehúzod. Egy idő után ő maga fogja csinálni.)
Gondolom olyan 9 hónapos kor körül lehet vele pakolgatni, de nem vagyok benne biztos.
Itt van,milyen játékokat érdemes venni, vele játszani: [link]
A bedobós játékot mad csak 1-1,5 évesen fogja tudni rendeltetésszerűen használni, addig marad a rágcsálás :)
Itt is vannak ötletek: [link]
Ezen kívül jó ötleteket kaphatsz Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem c. könyvéből. Itt biztos valaki át tudja neked küldeni, nekem a könyv maga van meg :)
Szia!
Nekem a 9 hós lányom most kezd a formabedobóból kipakolni,de csak ki!Meg ez az egymásrapakolós karikák...Remélem érted, azt is leszedegeti,és az oszloppal játszik!A táskából is folyamatosan kipakol,imádja de kb 2 hete csinálja!Mi olyan hét hósan énekelgettünk,mondókáztunk!Megvettük neki kb akkor a tanulókutyust,és azt énekelgettük együtt,és a kezét lábát mutogattuk...Meg nekem akkor már állt és egyfolytában kompozni akart vagy kézenfogva sétálni...A kiságybna már körbement!Nagyon szerette a zenélő játékokat!
Koszonom szepen a szuper tanacsokat lanyok. Nagyon jok!!!!
Nallunk a nagy kedvenc az ajtora felakaszthato ugralo.
Ilyenre gondolok csak nem tudom a pontos nevet:
Ebbe megy a tanci-tanci es nagyokat nevet, na de megsem lehet egesz nap benne mert nem tesz jot igazan a gerincenek (meg nem all). Ha kiveszem mindig nagy a siras de fel oranal tobbet nem merem benne hagyni. Kiprobaljuk az otleteket amiket kuldtetek. Koszonom nagyon szepen mindenkinek!
Az enyém 7,5 hós, van neki sütifaló bödöne, FP (kapta), abból rendszeresen kipakolja azt az 5 formát (belenyúl, kiveszi). Amikor meg elfogyott, akkor a hangszórót próbálja kivenni. Az is ott van benne. Majd visszapakolom és kezdi előlről :)
Amúgy mi játszünk még ilyen "itt nyomd meg és zenél" játékokkal, babamesekönyvvel (az a fehér műanyag), mindig elmesélem mi van a képen.
Ezen kívűl nejlonzacsi, pet palack, kanál, üres tejföös doboz, cd tartó, függöny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!