Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen rövid kis babameséket,...

Milyen rövid kis babameséket, mondókákat, dalocskákat ismertek? Esetleg játékokat amit,9 hós babával lehet játszani.

Figyelt kérdés

9 hónapos a kislányom, nagyon szereti ha énekelek neki, tudok is néhány dalt, mondókát és tudom, hogy már volt itt hasonló kérdés azt már el is olvastam. Ha tud valaki rövid kis mesét, mondókát, dalocskát és leírná nagyon megköszönném:)

Szoktam kukucs játékot játszani, a térdemen lovacskázni, csiklandozni, milyen játékot szoktatok játszani a babáitokkal?

2010. ápr. 23. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A part alatt... az jó hosszú :)) Szoktunk táncolni is. A Vuk "dalát" is imádja!
2010. ápr. 23. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Bent a vízben a teknősbéka úszik mint a hal, de kint a parton a teknősbéka cammog majd meg hal! Közben odabújik hozzám és az elején gyorsan megyünk aztán mikor kiér a vízből a teki akkor meg lelassítunk:) Nekem 1 éves, de ezt még mindig imádja.
2010. ápr. 23. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

nálunk a favorit: a Sün Balázs mesekönyv. dalok, mondókák, kicsit hosszabb mesék. klassz könyv:

[link]

2010. ápr. 23. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyedem begyedem ... mindig kitalálok egy új rímet rá, és közben ütemre biciklizek a lábával.

pl hajdú sógor mit kívánsz, nem kívánok egyebet, csak egy huncut gyereket

v

hajdú sógor mit csinálsz, nem csinálok egyebet, puszilok egy gyereket

rengeteg változatunk van, imádja :D

2010. ápr. 23. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ezt az oldalt szoktam használni. Imádja! Főleg az "ismert gyerekdalokat".

[link]

2010. ápr. 23. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, minden jót:)
2010. ápr. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!