Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férfiak miket szoktak...

A férfiak miket szoktak játszani a babákkal?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiunk és egyre inkább azt veszem észre, hogy a férjem egyszerűen nem tud vele mit kezdeni. Imádja, de nem tud vele "játszani". Amikor itthon van, próbálom minél többször rávenni, hogy játszon a picúrral, tartsa neki oda a csörgőt, vagy ilyenek, de a férjem szerint ez nem is érdekli a babát. Minden férfi ilyen? Vagy az én férjem extra béna a babákhoz?
2009. jan. 7. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Az én férjem csiklandozza, "tornázik" vele, imádja a pici lány, ha a levegőbe emelgeti, dobálja, átfordulósat játszanak. Együtt pancsiznak.

Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 7. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem béna csak adj neki időt. Vannak férfiak akik még egy 4 hónapos babával nem tudnak mit kezdeni. De majd ha már mászik és lehet vele pl labdázni meg fog változni.
2009. jan. 7. 17:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyen repülőset az én férjem is szokott játszani a picúrral, de nagyjából ebben ki is merül a repertoárja sajna...remélem majd alakul.
2009. jan. 7. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, az én férjem sem tudta, hogy mit is lehet csinálni egy ilyen mini emberkével. Ha meg mondtam neki, hogy mit lehet, akkor erre azt mondta, hogy azt meg nem tudja vele játszani. Na. Kicseleztem, mert amikor itthon volt, akkor a babával előtte játszottam és látta, hogy amit éppen játszunk az nagyon tetszik a csajszikámnak. Nem telt el még egy óra sem és ő is azt kezdte játszani vele. Meg kell mutatni nekik, legalábbis nálunk így volt a tuti. Meg fura volt neki, hogy le kell ereszkedni a "földszinte", mármint mondókázni, grimaszolni, csörgőt csörgetni, ugra-bugrálni. pl. nagyon jól lehet beszélgetni a manóval, ha leülünk felhúzzuk a térdünket és a combunkra fektetjük velünk szemben.

Jó babázást

2009. jan. 7. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt akartam tanácsolni, hogy előtte játsz a kicsivel, hogy lássa, hogy kell csinálni. Ne rágd a szájába, mert azt nem szeretik. Inkább csak, "nézd apa, hogy tetszik neki..."

Férjem is kb 3 hónapos kora óta tud mit kezdeni a kicsivel, most fél éves, de már magától is keresi a kicsi társaságát:-)

2009. jan. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!