Miért nincs Sinlac? Pécsi anyukák segítségét várom.
Figyelt kérdés
Már három patikában is közölték velünk, hogy a Sinlac hiánycikk. Nem tudjátok melyikben kaphatok? Este kapja csak és tápszeres baba. Fontos lenne hogy legyen. Most még van, de nem tudom hány napig lesz elég. A tejppel és a tápszerrel nem húzza ki reggelig. Csinálja rizst tápszerrel turmixolva? Az van olyan laktató?2008. dec. 29. 20:31
1/9 anonim 

válasza:

Én pesti vagyok,de itt is hiánycikk.Azt mondták azért,mert valszínüleg az év végére való tekintettel több fogyott,és kifogyott a raktárból.A cég,aki behozza majd csak januárban tud biztosítani,az ünnepek miatt.Hát ezért nincs.Nekem azt tanácsolták,keressek "eldugott" gyógyszertárt,hátha ott még van.Sztem nézd meg a környéken,biztosan vhol találsz.Esetleg megpróbálhatod,de nem biztos,h sikerrel jársz.Nekünk is azért kellett,mert hiába adtam bármit(jó éjszakát tápszert,tejpépet)felébredt,h éhes.Sok sikert.2 gyerekes anyuka
2/9 anonim 

válasza:

én vettem de nem eszi meg a babám ugyhogy ha gondolod odaadhatom neked a meg nem bontott csomagot
sőt ha kell én veszek a patikába és feladom postán ha annyira szükséged van rá és bankszámlán utalod az árárt
Kata
3/9 anonim 

válasza:

az előző vagyok
bocs én nem pécsi, hanem zalai vagyok, de az elöbbi lehetőség él! irj priv e-mailt
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Holnap még próbálkozom. Még talán kitart pár napig ami van, de utána kereslek második válaszoló. Írtam neked privit. Üdv. És BUÉK!!!!
2008. dec. 29. 22:12
6/9 anonim 

válasza:

Nálunk a gyógyszertárban azt mondták, hogy megszűnik. De ez szerintem marhaság, akkor mit adunk a babának?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült szereznem. Eldugott patikákban. Végigtelefonáltam az egész várost! Azt mondták januárban lesz de hogy mikor azt nem tudja senki.
2008. dec. 30. 13:10
8/9 anonim 

válasza:

Én kecskeméti vagyok, egyik patikában azt mondták hiánycikk de bármikor kaphatnak, a másikban meg hogy valószínűleg meg fog szünni! úgyhogy én sem tudom mivel pótolhatnám?!
9/9 anonim 

válasza:

Drága utolsó,ez egy 2008-as kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!