Kisfiam 7 hós és álldogál már egyedül, de
lábujjhegyen van a lábfeje. Mit tegyek, hogy talpon tudjon
állni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 16:18
1/7 anonim válasza:
Én magas szárú kiscipőt adnék rá, ha mezítláb lábujjhegyezne.
2008. dec. 29. 16:20
2/7 anonim válasza:
Ne adj rá kiscipőt. Nem baj ha lábujjhegyen áll. 1-2 hónap múlva le fogja tenni a sarkát is. Legkésőbb a járás kezdetekor. De ha picit lábujjhegyen jár az elején az sem baj csak ha soha nem teszi le a sarkát. Élettani sajátosság. Jó korán állt fel és még nem készek az izmai és az idegrendszere. Semmi képp se járasd még!
Gyógytornász anyuka
2008. dec. 29. 16:30
3/7 anonim válasza:
Hiába pontozták le az előttem szólót!IGAZA VAN!!!!Minden gyerek lábujjhegyen jár először.A legtöbb okot már elmondta az előttem szóló.Azt az egyet kifelejtette,hogy ez bizony még a lúdtalp ellen is jó!Pontozzanak le nyugodtan a más véleményen állók!Attól még használni nem fog a kicsinek!És meglehet,hogy van néhány éves gyermekük..nem most fog az kijönni,vagy még nem tudnak róla.Én mindig azt mondom nem hülyék Ők hanem gyerekek!Tudják mi mikor jó nekik!Majd elindulnak ha elég fejlett az izomzat a gerinc stb..És akkor is lábujjhegyen fognak menni először!Ha nem éhes etetitek?Nem igaz?Akkor minek járatnátok!?
2008. dec. 29. 16:49
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez a pontozás ez hogyan megy? Ez verseny vagy van tétje vagy hogyan van ez? Én be100%oltam, de mást is lehet? ( "de hülye azért nem vagyok...max vaksi::O))
2008. dec. 29. 16:51
5/7 anonim válasza:
lehet hasznos vagy nem hasznos,és újabban van egy se ilyen se olyan.Van a zöld kés a a felpontozás.A szürke a semleges a piros a nem hasznos.A pontozásért pontokat lehet kapni ami a statisztikádat fel illetve le viszi.csak az a baj,hogy sokan inkább a statisztikájukkal foglalkoznak,mint a segítséggel!
2008. dec. 29. 16:59
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét kérdésre a választ ( baba és pontozás)...:O) a pontozásból akkor megnyugodtam, m kb ennyit értelmeztem én is belőle...:O))
2008. dec. 29. 17:10
7/7 anonim válasza:
Igaza van a gyógytornász anyukának! Miért pontozzátok le???
Először minden baba lábujjhegyen áll, és csak szép fokozatosan ereszkedik le a talpára. Erőltetni nem szabad semmit!
Cipőt pedig akkor érdemes ráadni, amikor már tud járni. Amig csak felálldogál,addig felesleges, csak akadályozza a gyakorlásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!