Maltoferről vélemény?
Sejtettem. Ezek alapján látatlanban én megpróbálnám a laktoferrint (GAL), valamilyen nem tejfehérje alapú tápszerrel és Flóra rostkomplexszel (ez is GAL) kombinálva. Probiotikumot kap valamit? Leszögezem, hogy nem vagyok gyermekorvos, csak a táplálkozáshoz és tápanyagfelszívódási problémákhoz (és a hozzá kapcsolódó állapotokhoz) értek, ami neked itt most érdekes lehet. Mindenképp egyeztess az orvossal. Ha csak a maltofert adogatod neki, attól nem lesz jobb a vasa. Nem tudom, hogy mennyire vészes a vashiánya, hiszen nem látom a laborját, de a fentebb írtakat a bélflóra támogatására én mindenképp adnám. És elfelejtenék mindent, ami tejfehérjét tartalmaz. (A saját gyermekem esetében is hasonlóan jártam el. Én csak pár alkalommal adtam be neki a Maltofert 6 hónaposan. Ennek már 10 hónapja, és minden rendben van. De távol álljon tőlem, hogy látatlanban téged is erre biztassalak, függetlenül attól, hogy kétlem hogy a maltofer lenne a megoldás.)
Ha gondolod, akkor privátban tudok írni egy facebook csoport elérést, ahol ha megadod a pontos infókat a babád állapotáról, szülés körülményeiről, táplálásról, stb (de a leletet is kérd el), ahol szakképzett orvosok is tudnak neked válaszolni ingyen és bérmentve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!