D-vitamin cseppek, fürdetés?
A D vitamint a déli evésnél szoktam beadni neki, úgy hogy a cumire cseppentem neki és úgy dugom a szájába.
Fürdetés nálunk 8kor van utána eszik majd alszik.
Kezeld lazábban az időpontot, nyugodtan fürdesd kicsit előbb vagy kicsit később, ha úgy jön ki a lépés.
Én reggel adom be a d vitamint a tejbe vagy tápszerbe cseppentve. Nekem annyi a bajom vele hogy még szinte sosem sikerült 1 cseppet rakni mert ahogy elrántom már követi a második...
Nálunk 8-9 között van a fürdés, mikor hogy jön ki a lépés.
Nyugodtan etesd meg, ha látod rajta, hogy éhes. Nem azon a pár percen múlik. Nekünk is pl. ma úgy evett fürdés után, hogy még pelus sem volt rajta, de már nyűgös volt és így halál felöltöztetni. Jobban fogja szeretni az esti rutint és könnyebben ellazul az esti alváshoz, ha végig komfortosan érzi magát, ez sokkal fontosabb, mint hogy 9.00-kor ágyban legyen.
Mi 8.30-kor visszük fürdeni, valahogy 9 és fél 10 körül kerül ágyba attól függően, hogy mennyi kedve van pancsolni, mese közben eszik vagy utána, mennyire álmos (kell - e sietni vagy sem). A sorrend: fürdés, fogmosás, öltözés (közben D vitamin cumira cseppentve), mese, ráadom a hálózsákot, ő kapcsolja le a lámpát, jó éjt puszi egy perc ölelgetéssel, bedobom az ágyba és alszik. :) 9 hónapos.
Mindenfele vitamint reggel erdemes beadni/bevenni.
Nem kell nekem hinni, nezzetek utana valami orvosi oldalon, ne a nlc es hasonlo "hozzaerto" oldalakon, de minimum egy orvost kerdezzetek meg (ha az orvos azt mondja, mindegy, akkor surgosen csereld le!!!)
D-vitamin: első dolog reggel ébredés után, kávéskanállal.
Fürdés/fürdetés: mindig is vacsora után, éhesen soha fel nem merült.
Azt elfelejtettem írni, hogy 5 hetes a babóca.
5-ös, a d-vitamin zsírban oldódó vitamin, tehát nem reggel érdemes bevenni , persze lehet akkor is de inkább egy kis zsírt tartalmazó étellel érdemes bevenni. A vízben oldódóakat érdemes reggel.
Az élénkítő hatásról nem tudtam.
Eddig 2-3x volt hogy éhesen fürdött. Akkor is gyorsan megfürdettem és szinte egyből kapta is a tejet. Egy időpontot szeretnék,de valamiért ez a fürdés mumus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!