Anyósom mindennapi fürdetés párti, én csak az áttörölgetést preferálom amíg pici, csak azért is erőlteti, hogy szereljem le?
Mondtam hogy én csak áttörölgetem az lesz a fürdetés, de csak mondj hogy kell. Műtét után jött egyszer segíteni, pelenkázta és olyan furcsa hangsúllyal kérdezte hogy "popsikrém? Vagy tán az sincs?!". Persze leszereltem meg megmondtam h nem kell jonni ellátom en is, hálistennek gyorsan gyógyultam.
Csak ez az erőltetés... Mindha inkompetens lennék, persze nem hat meg, csak zavar. Hogy szereljem le? 🤣
Hát nemtom... én is fürdetem. Ez az áttörölgetés nekem nagyon undorító.
Másrészt a napi rutinja a fürdés. Innen tudja, hogy jön az esti alvás.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Mama. Az én gyerekem, ugy teszek, ahogy jónak látom. Pont
#1 A védőnő megdícsérte hogy szép a kis bőröcskéje, meg egyébként tiszta, tehát normálisan alaposan áttörlöm. Jó alvó, valahogy szépen beállt neki az alvása.
Igen ez is egy jó mondat, köszi!
Persze, minden nap fürdik! - és ennyivel le van tudva. Ő megnyugszik, téged meg nem idegesít.
(nekem az orvos mondta, hogy ne fürdessem minden nap, annyira ki volt száradva a bőre, az én anyám is hüledezett, még a gyógyszerésznek is panaszkodott aki azt mondta neki, hogy nem is kell minden nap fürdetni)
Én se fürdettem minden nap. Sőt, most sem 15 hónaposan. Kaki után a fenekét lemosom a csap alatt, de kádban fürdés csak kétnaponta van, amíg nem fetreng a szabadban a földön.
Popsikrémet is csak akkor használok, ha fogzik, mert akkor pirosodik a bőre.
Mi is hallgattuk a napirendes dumát, de nem zavarta össze, hogy nem minden nap fürdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!