Anyósom mindennapi fürdetés párti, én csak az áttörölgetést preferálom amíg pici, csak azért is erőlteti, hogy szereljem le?
Figyelt kérdés
Mondtam hogy én csak áttörölgetem az lesz a fürdetés, de csak mondj hogy kell. Műtét után jött egyszer segíteni, pelenkázta és olyan furcsa hangsúllyal kérdezte hogy "popsikrém? Vagy tán az sincs?!". Persze leszereltem meg megmondtam h nem kell jonni ellátom en is, hálistennek gyorsan gyógyultam.
Csak ez az erőltetés... Mindha inkompetens lennék, persze nem hat meg, csak zavar. Hogy szereljem le? 🤣
2023. febr. 26. 13:25
21/23 anonim válasza:
Azért időnként nem ártana egy fürdetés sem. Akár tiszta vízben. Tehetsz bele anyatejwt, az jót tesz a bőrének. De az kicsit meredek, hogy hónapokig nem akarod fürdetni, csak törölgetni.
Hisz 9 hónapig "vízben" fejlődött, neki az természetes közeg.
22/23 anonim válasza:
Ne hagyd magad elnyomni. Utálom az ilyeneket amúgy a te gyereked te tudod mi a legjobb neki. Megkell mondani kerek perec,.hpgy köszönöd a segítséget de nektek így jó.
23/23 A kérdező kommentje:
#21 ez az anyatej nem rossz ötlet
#22 igazad van, meg is mondtam neki múltkor hogy köszönöm boldogulok!
2023. febr. 27. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!