Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom mindennapi fürdetés...

Anyósom mindennapi fürdetés párti, én csak az áttörölgetést preferálom amíg pici, csak azért is erőlteti, hogy szereljem le?

Figyelt kérdés

Mondtam hogy én csak áttörölgetem az lesz a fürdetés, de csak mondj hogy kell. Műtét után jött egyszer segíteni, pelenkázta és olyan furcsa hangsúllyal kérdezte hogy "popsikrém? Vagy tán az sincs?!". Persze leszereltem meg megmondtam h nem kell jonni ellátom en is, hálistennek gyorsan gyógyultam.

Csak ez az erőltetés... Mindha inkompetens lennék, persze nem hat meg, csak zavar. Hogy szereljem le? 🤣

2023. febr. 26. 13:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%

Rém gusztustalanok vagytok.

Tinikorban is nagyon fini lesz az izzadt igénytelen gyerek, aki heti 1x fürdik majd.. 🤢🤮

2023. febr. 26. 15:24
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Utolsónak!

Itt a babakorról van szó nem a totyogósról meg a tinédzser korról. Ne keverjük a szezont a fazonnal! Minden nap fürdünk nem vagyunk igénytelenek.. :)

2023. febr. 26. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Határozottsággal szerelheted le.

Egyébként mivel törlöd át? Remélhetőleg nem kemikáliás popsitörlővel, hanem tiszta vízzel.

2023. febr. 26. 17:37
 14/23 A kérdező kommentje:

Nyilván..! Forralt lelangyosított vízzel.

A félreérthető hangsúlya miatt nem is kell hogy jöjjön segíteni.

2023. febr. 26. 17:53
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
3 gyerek után mondom, jobb hazudni neki. Hallja csak azt, amit akar, akkor nincs tovább műsor. Úgysem áll ott esténként gondolom, halálosan mindegy, hogy mit mondasz neki.
2023. febr. 26. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
Miért nem akarod egyáltalán fürdetni?
2023. febr. 26. 21:23
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Újszülött korában én is csak áttörölgettem többnyire, nem fürdettem minden nap. A híres esti rutinból sem hiányolta, egyedül a szoptatás volt neki a lényeg 😁

Nem volt büdös... Őszintén szólva, nem is nagyon láttam megizzadva a lányom csecsemő korában. Legfeljebb ha hordoztam nyáron, bár nagy részt az is inkább az én izzadságom volt. (Addigra már mindennap fürdött, közlöm a fel- és elmeháborodottak megnyugtatására.)

Nem tudom szó szerint mit mondj az anyósodnak. Nekem mindig a gyerek öltözetére szóltak be, többnyire az örökzöld "meg fog fázni" sláger csendült fel. Mindig csak azt mondtam erre, hogy nem, nem fog. Egészen az utolsó alkalomig, mikor közöltem, hogy lehet, hogy mégis csak jól öltöztetem fel, ha az elmúlt 12 hónapot sikerült 0 db megfázással, vagy bármilyen megbetegedéssel végig vinni. (Nem a gyermeküket túlöltöztető anyák táborát erősítem, talán ezért sem izzad a gyerek a puszta levegővételtől 😂)

A saját anyósomnak, ha az általad említett témában problémázott volna, szerintem megmondtam volna, hogy "én így csinálom". Volt már amire azt mondtam nekik, hogy az ő idejükben az volt a szokás, most meg ez. (Pl mikor mindenáron teával, de minimum vízzel akarták itatni a pár hónapos anyatejes babát.) De ez én vagyok. Sajnos én marha könnyen felkapom a vizet ilyeneken, mert én is úgy érzem, hogy inkompetensnek tartanak a saját gyerekem ellátásában. Oké, nem vagyok profi, első gyerek, de szerintem elég jól megy, hamar belerázódtam. Remélem én majd nem olyan anyós leszek, hogy bele akarok szólni mindenbe, mert már felneveltem x gyereket, és ezt ugyebár innentől kezdve senki más nem tudja jól csinálni ezen a bolygón 😂

2023. febr. 26. 21:49
 18/23 A kérdező kommentje:

#15 igazad van, amiről nem tud nem fáj

#16 nagyon érzékeny bőrű vagyok en is és a párom is, így cssak törölgetjük, ha nagyobb lesz, forog, kúszik akkor jöhet a fürcsi :)

#17 áhh, haláli vagy, mintha magamat hallottam volna, komolyan! Nincs egy elveszett ikertestvéred?! 🤣🤣🤣🤣

2023. febr. 26. 21:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kéz ❤️
2023. febr. 26. 22:10
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

Első 2-t minden nap fürdettwm, abszolút hidegen hagyta őket, semmi napirend, vagy nagyobb alvás nem volt utána, most a harmadikat csak letörlöm.

Ez a napirend dolog nálunk megbukott erősen.

A gyerek anyja te vagy, ha becsmérel, nem engeded be,ennyi.

2023. febr. 26. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!