A nővérem meg álmodta,hogy kisfiam lesz és én is álmodtam arrol,hogy terhes vagyok és szintén kisfiúról álmodtam. Lehetséges,hogy fiam lesz?
Figyelt kérdés
Még csak 15 hetes kismama vagyok és rettentően izgat a kerdes,hogy a baba milyen nemű lesz. Én meg álmodtam,hogy pozitívat teszteltem és hogy kisfiam fog születni.(rá másnap valóban pozitív lett a terhességi teszt) Nemrég a nővérem szintén azt álmodta,hogy kisfiam lesz. Szerintetek lehetséges?2023. ápr. 26. 20:24
1/14 anonim válasza:
Nekem apukám megálmodta, hogy lányom lesz. Fiam lett. Az álmok a vágyaidat vetítik ki ill. persze a félelmeket, napközbeni élményeket keveri az agy. Pl. ha beszélgettél a nővéreddel a témáról, akkor azért álmodta ezt.
2/14 anonim válasza:
Igen lehetséges. 50% a valószínűsége.
Én azt álmodtam terhesen qzt álmodtam, hogy kiskutyát szültem.
3/14 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges hogy fiad lesz... vagy fiú, vagy lány, valszeg nem földönkívüli lesz.
4/14 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Ahogy az is ugyanannyira, hogy kislányod lesz.
5/14 anonim válasza:
Mindig kislányt akartam, kB 9 hetesen azt álmodtam kisfiam lesz. Azóta mindig ott volt a fejemben mi van ha tényleg kisfiú, 14 hetesen pedig ki is derült, hogy az. A hír hallatán szerelmes lettem. 💙
6/14 anonim válasza:
Én 10 évesen odamentem anyukámhoz, hogy azt álmodtam, hogy babája született, ott álltam mellette a kórházban és mondta az orvos, hogy kisfiú. Nem került szóba előtte sehogysem a baba téma, úgyhogy anyukámnak le volt esve az álla, mert aznap akarta megcsinálni a terhességi tesztet. Babát várt és mindenki biztos volt benne, hogy fiú lesz az álmom alapján. Hogy lehetne véletlen. Természetesen kislány lett. :D
7/14 anonim válasza:
Egészen pontosan 50% az esélye. Elképesztő, nem? 🙄
8/14 anonim válasza:
Megálmodtam, hogy anyukám terhes. Az álmomban egy kisfiúval tért haza a kórházból. Kislány lett!
9/14 anonim válasza:
Számtalanszor álmodtam, hogy terhes vagyok, mielőtt az lettem. Volt minden, ikrek, fiú, lány...aztán amikor tényleg terhes lettem, jöttek a babonákkal, a csúcsos hassal, a bőröm állapotával, a kívánóssággal...lányom lett.
10/14 anonim válasza:
Jaj nekem mindenki megálmodta, hogy lány lesz, volt aki azt mondta, felesleges vizsgálatra menni, mert teljesen biztos, hogy lányom lesz. Nos, a kisfiam ezt másképp gondolta. Ettől persze bejöhet, hiszen 50% az esély, de bele ne éld előre magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!