Olvastam, hogy ez védelmet nyújthat. Nem voltunk együtt csak megszakítással mióta szültem, viszont furcsán hányingerem van napok óta, belém bújt a kisördög, hogy mi van ha 🤷🏻♀️
Hát én láttam már olyat is, aki a 6 hetes kontrollon már terhes volt...
2023. márc. 1. 16:44
2/12 anonim válasza:
Nem tudom honnan tájékozódsz de ez nem igaz.
A szoptatás nem nyújt védelmet terhesség ellen.
Tesztelj és kiderül..
(Nem számít, hogy esetleg nem jött még meg szülés óta, lehet pont eltaláltátok azt a napot amikor ovuláltál)
Ha nem akartok gyereket, védekezzetek (a megszakítás nem az!)
Illetve kérlek olvass utána jobban a tested működésének..
2023. márc. 1. 16:45
3/12 anonim válasza:
Mondják azt is, hogy a magas prolaktin szint gátolja a beágyazódast, közben csomóan simán teherbe esnek, amíg szoptatnak, úgyhogy lehet, igen.
2023. márc. 1. 16:46
4/12 A kérdező kommentje:
Tesztelek mindenképp! Nem lenne baj, úgy is kettőt terveztünk, viszont nem gondoltam, hogy ilyen hamar! De ha jonni akar szeretettel várjuk ❤️
2023. márc. 1. 16:54
5/12 anonim válasza:
Te is leírtad h védelmet nyújtHAT
Tehát igen, lehetsz terhes.
A férjem és a bátyja között 10hónap korkülönbég van.
Jól számolsz a 6hetet se várták ki.
Hát nem "direkt" lett ilyen rövid időn belül megint terhes anyósom....
2023. márc. 1. 16:59
6/12 anonim válasza:
Minden igaz, amit az előbbiek írtak. Viszont a biológiai variáció annyira széles, hogy az átlagostól való egyéni eltérés igen jelentős lehet, tehát nem kizárt az újabb terhesség.
2023. márc. 1. 17:07
7/12 anonim válasza:
Nem ez a gyakoribb, de persze, simán. A barátnőm első gyereke 2022. január 24-én, a második 2023. január 24-én született. :D Ők is megszakítással voltak együtt.
2023. márc. 1. 17:29
8/12 anonim válasza:
Ismerősnek 5 lombikja volt, éveken keresztül próbálkoztak mire összejött az utolsóval. Megszületett a lányuk, utána sem védekeztek, hisz úgyse tudnak természetesen gyereket csinálni. 6 hónapos volt a kislány, mikor rákszűrésre ment, ahol közölték vele, hogy 14 hetes terhes. Hányingerem nem volt, csak fáradékony volt. De egy csecsemő mellett ki nem az? 1 év és pár nap különbség van a két gyerek között.
2023. márc. 1. 17:30
9/12 anonim válasza:
Lehetsz, de azért erre elég kicsi az esély. Szerintem rettentő pici a 4 hónapos, lehet most azt érzed nem is vészes de adj még magadnak időt a regenerálódásra, meg a babádnak, hogy legyen anyja és védekezzetek rendesen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!