Van, akinek a par honapos( 5-6-7 ) babajanak gyenge volt a szemkontaktusa es kesobb jobban tartotta vagy ha gyenge, akkor kesobb esetleg kiderult mas is ebbol kifolyolag?
Figyelt kérdés
Legyszives csak segito kommenteket irjatok, igy is aggodok elegge.2023. ápr. 25. 16:52
21/28 anonim 

válasza:

Kéz rázás, gyakran el bambult, szeme elé tette a kezeit ha idegen embert látott, etetésnél szem kontaktus hiánya. Idegen helyen sírt mindíg. Játékok nem érdekelték sose. Nehezen indult be a mutogatás is, viszonylag késön. 1 éves korig kb ennyi. Az igazi markáns tünetek 1.5 eves korban jöttek. Lábujjhegyezés, még durvább kéz ràzàs, nevére nem halgatott stb
22/28 A kérdező kommentje:
Az idegen helyen sirt mindig, ugy, h csak megerkezeskor vagy tobb ideig? Ez azert tok erdekes, m a kisfiam par napja pont ezt csinalta, még mondtam is, h naaa mi tortent, nem szoktal te ilyen lenni, nem is ertettem. De csak hazban vendegsegbe v pl egy idegen boltban, ilyesmik is?
#21 ti jol vagytok azlta, javultak a tunetek a fejlesztesek hatasara?
2023. ápr. 25. 22:44
23/28 anonim 

válasza:

19 es 21 valaszt is en irtam. Egyes tünetek el multak de jöttek helyette mas tünetek.
Most meg ne idegeskedj semmin, meg pici a babad. Vidd el neurologushoz es figyelgesd. 1.5-2 eves korban jönnek az igazi tünetek. Most örülj annak ameddig baba es elvezd ki ezt a szep idöszakot
24/28 anonim 

válasza:

Első válaszoló, írhatok neked privátba?
25/28 anonim 

válasza:

Utolsó, tőled is kérdeznék ha megengeded?
27/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azóta hogy alakult a dolog? Most mennyire aggódsz? Mennyire gyanús neked a babád?? Az én kislányom most 7 hónapos, és ugyanez aggaszt. Csak ha incselkedek vele néz rám, etetés közben sosem. A második kisfiam lett autista(gyanús) ezért félek tőle most is. Pedig ő "normálisan viselkedő" kisbaba volt és egyik napról a másikra változott meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!