Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, akinek a par honapos(...

Van, akinek a par honapos( 5-6-7 ) babajanak gyenge volt a szemkontaktusa es kesobb jobban tartotta vagy ha gyenge, akkor kesobb esetleg kiderult mas is ebbol kifolyolag?

Figyelt kérdés
Legyszives csak segito kommenteket irjatok, igy is aggodok elegge.
2023. ápr. 25. 16:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kéz rázás, gyakran el bambult, szeme elé tette a kezeit ha idegen embert látott, etetésnél szem kontaktus hiánya. Idegen helyen sírt mindíg. Játékok nem érdekelték sose. Nehezen indult be a mutogatás is, viszonylag késön. 1 éves korig kb ennyi. Az igazi markáns tünetek 1.5 eves korban jöttek. Lábujjhegyezés, még durvább kéz ràzàs, nevére nem halgatott stb
2023. ápr. 25. 22:35
 22/28 A kérdező kommentje:

Az idegen helyen sirt mindig, ugy, h csak megerkezeskor vagy tobb ideig? Ez azert tok erdekes, m a kisfiam par napja pont ezt csinalta, még mondtam is, h naaa mi tortent, nem szoktal te ilyen lenni, nem is ertettem. De csak hazban vendegsegbe v pl egy idegen boltban, ilyesmik is?

#21 ti jol vagytok azlta, javultak a tunetek a fejlesztesek hatasara?

2023. ápr. 25. 22:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

19 es 21 valaszt is en irtam. Egyes tünetek el multak de jöttek helyette mas tünetek.

Most meg ne idegeskedj semmin, meg pici a babad. Vidd el neurologushoz es figyelgesd. 1.5-2 eves korban jönnek az igazi tünetek. Most örülj annak ameddig baba es elvezd ki ezt a szep idöszakot

2023. ápr. 25. 22:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, írhatok neked privátba?
2023. ápr. 29. 19:48
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, tőled is kérdeznék ha megengeded?
2023. ápr. 29. 20:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Aki akar kerdezhet.
2023. ápr. 30. 09:18
 27/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azóta hogy alakult a dolog? Most mennyire aggódsz? Mennyire gyanús neked a babád?? Az én kislányom most 7 hónapos, és ugyanez aggaszt. Csak ha incselkedek vele néz rám, etetés közben sosem. A második kisfiam lett autista(gyanús) ezért félek tőle most is. Pedig ő "normálisan viselkedő" kisbaba volt és egyik napról a másikra változott meg
2024. aug. 6. 03:08
 28/28 anonim ***** válasza:
24! Írhatsz.
2024. aug. 6. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!