"Keresztre feszítenék" manapság azt aki Hannának nevezné a gyermekét?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de csak itt a gyakorin szoktam látni bármelyik Hannás kérdés alatt, hogy tucat név, emiatt nem adnád, nem tetszik ez miatt, nem lesz különleges a gyerek még 5 Hanna mellett...Nos nekem régóta tetszik a név, még mielőtt tucatnév lett akkor is, valahogy engem sosem zavart ez a dolog, mert szerintem nincs vagy ritka lenne ha az az 1 név amit adtál a gyermeknek nem lenne később se népszerű és nem lenne több belőle. Az más kérdés mennyire sok van belőle. Lehet nem vagyok eredeti, de nekem akkor is ez az örök kedvenc és más nevet nem tudnék elképzelni neki. Igazából utoljára általános iskolás koromban volt 1 hanna osztálytársam, akkor még kitűnő votl mert szinte senkit nem hívtak így, azóta se hallottam senkit Hannának bármennyire mondogatják, hogy tucat név, környezetemben senki pedig 3-4 óvoda, iskola mellett vagyok de tényleg senkit nem szoktak így hívni. Mennyire hátrány ha ennyire tucatnevet adnak manapság? Tudm hogy sokaknak pont emiatt lett nem kedvenc név, de nem is érdekel mások véleménye mert nekem tetszik és ez a lényeg. NIncs olyan név ami mindenkinek tetszetne de azért kíváncsi vagyok erről a tucat név dologról...2023. ápr. 24. 10:56
21/21 anonim válasza:
Nem feszítenék. Korrekt név, és még jól is hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!