Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Keresztre feszítenék" manapsá...

"Keresztre feszítenék" manapság azt aki Hannának nevezné a gyermekét?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de csak itt a gyakorin szoktam látni bármelyik Hannás kérdés alatt, hogy tucat név, emiatt nem adnád, nem tetszik ez miatt, nem lesz különleges a gyerek még 5 Hanna mellett...Nos nekem régóta tetszik a név, még mielőtt tucatnév lett akkor is, valahogy engem sosem zavart ez a dolog, mert szerintem nincs vagy ritka lenne ha az az 1 név amit adtál a gyermeknek nem lenne később se népszerű és nem lenne több belőle. Az más kérdés mennyire sok van belőle. Lehet nem vagyok eredeti, de nekem akkor is ez az örök kedvenc és más nevet nem tudnék elképzelni neki. Igazából utoljára általános iskolás koromban volt 1 hanna osztálytársam, akkor még kitűnő votl mert szinte senkit nem hívtak így, azóta se hallottam senkit Hannának bármennyire mondogatják, hogy tucat név, környezetemben senki pedig 3-4 óvoda, iskola mellett vagyok de tényleg senkit nem szoktak így hívni. Mennyire hátrány ha ennyire tucatnevet adnak manapság? Tudm hogy sokaknak pont emiatt lett nem kedvenc név, de nem is érdekel mások véleménye mert nekem tetszik és ez a lényeg. NIncs olyan név ami mindenkinek tetszetne de azért kíváncsi vagyok erről a tucat név dologról...

2023. ápr. 24. 10:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont annyi elonye van, mint hatranya, csak valaki egy bizonyos “hatranycsomagot” preferal. Az en kedvenc noi nevem az Anna, szinten baromi gyakori. Fiaim lettek, mindkettojuk neve 20 eve ott van a toplistaban. Nalam ez nemvolt szempont, nekem mas dolgok voltak fontosak, masnak meg az, hogy ugy erezhesse, egyedi a nev, amit a gyerekenek adott. Mindketto rendben van :)

Az en gyerekeimnel pl. elony, hogy kulfoldon es Magyarorszagon is ismert nevek, gyorsan megjegyezheto, konnyu leirni, es mindkettonknek tetszik. Ingazunk ket orszag kozott, orultunk, hogy talaltunk ilyen neveket.

2023. ápr. 24. 12:35
 12/21 anonim ***** válasza:

"Senki nem ad olyan nevet a gyerekének, ami nem tetszik neki, csak divatos."

Nem, de ha nem lenne divatos az adott név, akkor lehet, hogy eszébe sem jutna, nem figyelne fel rá.

2023. ápr. 24. 13:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem speciel nem érdekel,ki hogyan nevezi, de Nekem fontos,hogy ne legyen az oviba 8 ugyanolyan nevű gyerek.
2023. ápr. 24. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom Anna.

Ha valami tucatnév akkor ez az.

Pont nem érdekelt, imádom ezt a nevet.

2023. ápr. 25. 09:58
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Anna a legtöbb, borzasztó, hogy egy óvodás csoportban van a 27 gyerekből 5 Anna. Ronda név is, öreges. Utána jön a sok Hanna. Ne add, találj ki mást!
2023. ápr. 25. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Senkit nem érdekel, hogy a másik szülő tucatnevet adott-e a gyerekének, csak legfeljebb azokat, akiknek az a mániájuk, hogy jaj, olyan különleges, ritka és egyedi nevet kell adni, ami az országban sincs még egy. Egyébként nézd meg például az Anna nevet, évtizedek óta töretlenül tartja a népszerűségét, mondhatni örökzöld klasszikus, de miért is baj ez?

Nekem is tetszik a Hanna egyébként, annyira, hogy akár adnám is, bár nem ez az első név a listámon.

2023. ápr. 25. 12:58
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
#15 azért mert neked nem tetszik, még nem borzasztó.
2023. ápr. 25. 18:21
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
27-ből 5 db Anna van. Érted???????? Mi ez ha nem hányinger név
2023. ápr. 25. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Az Anna szerintem is az egyik legszebb név. Klasszikus, egyszerű, örökzöld, szép a hangzása, mindenhol értik. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb név sok évtizede.
2023. ápr. 25. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hogy milyen kitekert logika mentén jutottál arra a következtetésre, hogy ha egy nevet sokan választanak, akkor az hányinger...

2023. ápr. 25. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!