Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja késik a menstruációm...

4 napja késik a menstruációm csináltam tesztet de negatív? Olyan érzésem van mikor meg kellene jöjjön de semmi görcsöl a hasam alja feszitenek a melleim. Mikor érdemes tesztet csinálni??

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már kimutatná
2021. aug. 11. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha középidőben fogant kimutatná, ha később van az ovu, akkor még nem biztos, függ a teszt érzékenységétől is. Viszont sok mindentől késhet vagy akár ki is maradhat, főleg, ha sok volt mostanság a stressz stb.
2021. aug. 11. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Július 29-én voltunk együtt utoljára
2021. aug. 11. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy ,akkor nem a július végi aktus miatt késik
2021. aug. 11. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Én tesztelnék újra 2 illetve 4 nap múlva, addigra július 29-től is eltelik 14 nap, amikortól elvileg kimutatja a teszt. Általában középidőben van az ovu, de nyilván nem vagyunk robotok, ez emberenként, sőt ciklusonként eltérő lehet. Ha azok is negatívak és nagyon aggódsz, akkor érdemes lehet orvost látogatni, biztosat úgyis csak ő fog tudni mondani. Főleg, ha amúgy is próbálkoztok, szóval nincs védekezés stb. Alapvetően kicsi az esély, hogy ovu időszakon kívül baba legyen, de barátnőmnek pl. a mensi utolsó napján fogant a babája és ismerek olyat is, akinek pedig mensi előtt 2 nappal, kivétel erősíti a szabályt, ahogy mondani szokás. Egy biztos, mi nem látunk beléd.

(2. újra)

2021. aug. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!