Van valakinek elemes Graco hintája babájának? Vagy más márkáju?
Figyelt kérdés
mi a a vélemény? nekem 3 honapos a babám, és most vennék neki, mert már leszakad a derekem, egész nap csak ölben van el. bevált nektek?2010. okt. 8. 21:20
1/6 anonim válasza:
Nagyon jó,nekünk esőerdő hintánk volt,épp nemrég adtuk el mert kinőtte a baba,de imádta.3 hetes korától használtuk,szeretett hintázni,ha nyügöske volt akkor simán elaludt benne.
2/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy nekünk nem lesz jo? eddig csak ölben van el, a pihenöszékben se, hordozoba se, ha leszem akkor meg még le se ér a karom, már ordit. lehet elöbb kellett volna beleszoktatni?
2010. okt. 8. 21:28
3/6 anonim válasza:
Nekünk is fisher price esőerdő hintánk volt, szuper, 2-3 hónaposan kapta, mert nem bírtam ringatni! Etetőszéknek is jó volt , a körforgó lekötötte èrdekelte, rengeteg féle zenét játszott! Huzata mosható!
4/6 anonim válasza:
Szerintem vehetsz még neki. Nekünk is graco van, 3 hónapos korában vettük. Nagyon szerette, addig használtuk amíg el nem kezdett menni. Mondjuk az én lányom pehejsúlyú volt, de 9 kg-ig még simán lehetett használni, de akkor már egy kicsit nyekergett.
5/6 A kérdező kommentje:
az én kisfiam még csak 3 honapos lesz 13-n de már most 6500 gr. akkor már ne vegyek neki?
2010. okt. 9. 15:06
6/6 anonim válasza:
nekünk is fisher price esőerdős hinta van. Háááát ha jól tudom 9 kg-ig lehet használni. kellett a babának egy-két hét mire rájött hogy ez jó, most már jól elvan benne legtöbbször, de csodát nem lehet várni ettől sem. vannak napjai mikor pár perc után sír benne, de van hogy két órát is elhintázik, nézeget, bealszik.
nem tudom még mennyi idő mire a babád 9 kg-os lesz, gondold át, mert nem olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!