Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valakinek a babájának volt...

Valakinek a babájának volt hasonló?

Figyelt kérdés
8hónapos fiamnak vagy vadhús nőtt a nagy lábaujja körme mellé,vagy benőtt a köröm,nem tudom,de elég csúnya,nem fáj neki,mert ahogy megnyomkodtam kicsit,hozzáértem,nem sirt,semmi,de nem merek hozzáérni,mármint levágni,vagy azt se tudom mit kell vele csinálni,ezért se nyúlok hozzá.Volt valakinek hasonló?Hova vigyem?Van értelme a körzeti orvoshoz(házi)vinni,vagy a sebészetre vigyem?Ott nem"röhögnek"ki hogy ilyennel megyek,hogy ki se tudom vágni a gyerekem benőtt körmét?
2011. márc. 21. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj a sebészeti rendelőbe. Nem fognak kinevetni.
2011. márc. 21. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Sebészetre menj. Nem fognak nevetni.
2011. márc. 21. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.De ugye adnak neki érzéstelenitőt?Még nekem is adtak 3hónapja,mikor pont a benőtt körmöm vágták ki.
2011. márc. 21. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi az. Ne hergeld magad előre. Előbb megnézik, hogy mi az, mert lehetséges, hogy nem is igényel beavatkozást.

Teszem azt csak egy szemölcs amit ecsetelni kell. De vadhúsra is vannak kencék.

Egyébként a gyerekorvosok nem arról híresek, hogy imádják kínozni a gyerekeket. Természetesen ha beavatkozásra kerül sor akkor kap érzéstelenítőt.

2011. márc. 21. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekünk a hóna alatt volt ilyen, és érzéstelenítő szuri után leégették neki, nem fájt neki, kenegetni kellett utána Betadine-nal és már csak halvány rózsaszín folt van ott.

Mondjuk minket bőrgyógyászatra küldött házidoki, mert előbb neki mutattam meg. Ezért hát elbattyogtunk a bőrgyógyászatra, ott pedig azt mondta hogy leégetheti ő is, vagy mehetünk a sebészetre is, ahogy szeretném, de ő azt tanácsolja inkább megcsinálja ott helyben minthogy mehessünk még egy kört a sebészetre, hiszen ott is ugyanazt csinálnák vele.

Minden jót nektek és ne izgulj emiatt, kérd ki házidokid tanácsát hogy menjetek-e egyből sebészetre vagy elég a bőrgyogyi is!

2011. márc. 21. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.Sajnos volt már "szerencsénk"a sebészeten 1-2hónapja,mikor felvágták a nyelvét,és semmi érzéstelenitőt nem adtak neki,de még csak válaszolni se válaszoltak a kérdéseimre...nagyon bunkók voltak...ezért félek nagyon.A háziorvosunk meg egy nagy nulla,igy oda szerintem el se viszem,vagy kell ezekhez beutaló?Mert sürgősségire azért nem viszem,(oda nem kell beutaló)mert azért akkor mát tuti kiröhögnének,pláne hogy nem is fáj neki.Mert holnap visszük tornára a gyereket,és ott van ugye helybe a sebészet is,azért kérdeztem hogy oda kell e vinni,de ha kell beutaló,akkor előbb a háziorvoshoz kell vinni.
2011. márc. 21. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyelvfelvágáshoz tényleg nem szokás érzéstelenítőt adni. De ehhez fognak adni, nyugi.

Szerintem nem kell beutaló, de azért reggel indulás előtt hívd fel az sztk-t vagy ahova jártok.

2011. márc. 21. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,megfogom kérdezni!
2011. márc. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!