Változtatnátok, hogy sikerüljön? Min?
Az a gond, hogy ha én például akarok venni egy szép játékot a babámnak, akkor azt játékboltban veszem meg úgy, hogy rádobok még pár ezer forintot. Én ezeken az oldalakon az olcsó játékokat keresem, amik lekötik úton a mamáékhoz vagy séta közben ha már unja magát. Párszáz forintos újdonságot veszek.
Az ár egyébként ettől függetlenül reális. Én a hibátlan elektromos Graco hintánkat 1 hónap alatt adtam el ugyanennyiért.
A kérdésre válaszolva pedig
-elég kevesebb kép, de egy kicsit talán jobb minőségű, esetleg állókép
-írd ki 7000-ért és hirdesd úgy, hogy a postát te állod
-az aukció nevében szerepeljen, hogy hinta vagy babahinta, zenélő bohóc és játék, mert ha hintát akarnék venni arra keresnék rá, hogy "hinta", a zenélő és jó kulcsszó.
Pl: Babahinta és zenélő bohócjáték szuper áron (nincs posta)
Remélem segítettem.
NE a teszveszen áruld..Tedd fel az expressre.Én szinte semmit nem tudtam ott eladni,csak hetek alatt,szinte áron alul.Az expressen meg mindent elvittek egy szempillantás alatt,jó áron.
Ha már megmaradsz a teszen:nagyon látszik rajtad h el akarod adni.Ne mutasd ezt!
Ne írd oda h tisztításra szorul.Én azonnal továbbállok,ha ezt meghallom.Ki akar koszos cuccot megvenni a gyerekének?Tisztítsd ki te!
A következő:a két db az nem "csomag",hanem két darab.Ha szándékodban áll még adni ezek mellé vmit,akkor határozd el magad h miket,fényképezd le,írd le.Akkor lesz "csomag".Ne ködösíts h "esetleg több is,ha találok hozzá".Ha nem találsz,akkor meg azt mondod h hát "sorry,ez van"?
A legnagyobb baj a címszóval van.Sem a hinta nem szerepel benne,sem a bébitornázó.Az anyukák leginkább beírják a keresőbe ami kell nekik,és amiket kidob,azok között válogatnak.Ha vki hintát keres,nem fogja kidobni a te aukciódat.
A képekkel sztem nincs nagy baj,de szebbek lennének vakuval.Színesebbek.
Amúgy tényleg nagyon jó áron van:)Ha szükségem lenne ilyesmire,biztosan megvenném:)Sok sikert,ügyes légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!