Hogyan segíthetném hogy sikerűljön egyedül is ennie?
Próbálgattam már hogy a kezét vezetem a szájához és 2-3 alkalom után türelmetlen és elkezd sírni és nem akar tovább enni sehogy sem!
Mit csinálok rosszul?!!
Mennyi idős a gyerek?
Nekem az első 2 éves elmúlt mire egyedül hajlandó volt enni, a középsőm 15 hónaposan már egymaga kanalazott, és borzasztóan élvezte. A kicsim most 15 hónapos, néha próbálkozik, de jobbára csak pancsol a kajában. Erőltetni semmiképp nem szabad. Majd mire oviba megy megtanulja. :D
Első vagyok. Egyébként azért kérdeztem, mert az én 1 éves kisfiam is ha falatkákat adok, akkor szépen eszi egymaga kézzel, ha kanalasat, akkor ugyan hagyja, hogy rátegyem a kanalára az ételt, de utána szegénykém olyan kis béndzsán veszi a szájába, hogy minden az előkén köt ki.
Barátnőm még mindig eteti a 22 hónapos fiát, mert így jobban járnak. Erre is meg kell érnie a babának!
a kanál már jó pár hete a kezében van evéskor és keresgéli is a száját hogy bevegye de mire a szájához ér leesik róla a kaja!
Próbáltam neki segíteni de nem engedi és így meg éhes marad! :(
Utána már azt sem engedi hogy én etessem!
Nem tudom mitévő legyek!
egy kanál legyen nála egy nálad, nem baj ha leesik,te közben csempészd a szájába a másik kanállal az ebédet.Ha nagyon éhes, akkor lehet,hogy azért türelmetlen.
Amúgy nekünk kisvillával jobban megy, mint kanállal, de nekem kell néha rábökni, se ők rakják a szájukba.
23 hós ikerfiuk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!