A gólyacsípés mikor múlik el? (nem tűzfolt, hanem gólyacsípés, állítólag nem ugyanaz a kettő! )
Figyelt kérdés
2 hós a kisbabám, és a homlokán még mindig ott virít, írjatok légyszi tapasztalatokat, hogy kinek mikor múlt el.2010. okt. 8. 10:31
1/14 anonim válasza:
Kb. 8 hónapos kora körül múlt el, bár a fiamnak a tarkóján volt. Addig egyfolytában halványult(4 hónapos koráig ott virított, utána kezdett halványulni)
2/14 anonim válasza:
1 éves a fiam, halványan még mindig látszik a homlokán...
3/14 anonim válasza:
Mi ez a gólyacsípés? Haemangioma-ra gondolsz?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi az a haemangioma, csak azt, hogy a babámon gólyacsípés van, nem tűzfolt, ezt a doki mondta, csak sajnos azt nem, hogy mikor múlik el. Illetve annyit válaszolt, hogy változó, ezért kérdeztem rá tőletek, a tapasztalatok miatt.
2010. okt. 8. 10:38
5/14 anonim válasza:
5 évesen még mindig ici-picit látszik.
6/14 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő csak mindenhol másképp nevezik. Az én kislányomnak hátul a kis fején van. És már alig látszik. Egyébként sem nagyon látszik a hajától. Most 7 és fél hós.
8/14 anonim válasza:
Szia!
kislányomnak a tarkóján van. Ő most 1 éves és már sokat halványodott, de még azért jól látszódik, ha félretúrom a haját.
Viszont a 11 éves unokanővérének is nagyon halványan, de még mindig kivehető! Neki is a tarkóján van, ugyanott ahol az én lánykámnak.
Remélem nálatok hamarabb eltűnik, főleg, hogy a homlokán van a bébinek!
9/14 anonim válasza:
6,5 hónapos a kisfiam, még mindig látszik neki, de nem annyira, csak ha sír vagy erőlködik. A két szemöldöke között van a homlokán. Egy "kedves" ismerős anyuka azt mondta nekem, hogy nyugi úgysem fog elmúlni. Bölcsődében dolgoztam, ott egy gyereknek sem láttam gólyacsípés nyomot (1,5-2 évesek), gondolom olyan 1 éves korig múlik el. Általában minden babának van, csak van akinek a tarkóján és az nem szembetűnő.
10/14 Vilcsianyuja válasza:
Az én lányomnak is a tarkóján van, sokat halványodott 10 hónap alatt, de ha üvölt, akkor bevörösödik neki. én úgy tudom, a tűzfolt tényleg nem ugyanaz, az maradandó. anyukámnak is van egy a lábfején, egész más jelenség, mint a gólyacsípés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!