Babám véletlenül csokis kekszet evett, lehet baja belőle?
Figyelt kérdés
10 és fél hónapos kisfiam valahogy megszerzett egy Győri csokis kekszet és nagy részét be is rágcsálta. Lehet baja tőle? Gondolom ennyitől hatalmas baja nem lesz, inkább hasfájásra, felpörgésre gondolok. Sima babakekszet néha kap, de direkt cukros dolgot, főleg csokit, nem szokott kapni.2023. ápr. 5. 13:49
11/12 anonim válasza:
Van egy rossz hírem. Szerintem nem véletlenül ette, nagyon is direkt 😁
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Igyekszem nem paraanyu lenni, nem is etetem teljesen cukormentesen, szokott kapni babakekszet, abba is van olyan, amiben van cukor, plusz gyümölcsjoghurtból is szokott kapni, inkább a csoki miatt ijedtem meg, azt még semmilyen formában nem kóstolta. 😀
2023. ápr. 6. 09:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!