5-6 hónapos babaval mennyit kellene foglalkozni?Én többször odaulok naponta mellé rövid időkre, de nagyon jól elnezelődik magában is.
Hát mennyi kb az az idő amit vele töltesz?
Amikor az enyém volt ennyi idős szinte folyton ott volt mellettem és beszéltem hozzá, mondókáztam, énekeltem neki
Figyelj, az első gyermekem mellett semmit nem tudtam csinálni. Szó szerint, még aludni sem aludt egyedül nappal. Egy pillanatot nem volt el magában. Ételt rendeltünk, este mikor az apja altatta mostam takarítottam rendet tettem. Magamra semmi idő nem volt, hajat nem tudtam mosni. Horror volt. Nem akartunk neki testvért, aztán 8 évvel később becsúszott a második. Úgy elvolt magában a kis játékaival, hogy megfőztem mellette vezettem a háztartást, takarítottam, én időm volt.
Na most melyik a jobb? Mérlegelj :-)
"Ha ébren van kb 10-15 percenként ránézek, odaadok neki 1-2 játékot és megyek tovább."
Hát én ezt nem merném a babával való foglalkozásnak nevezni.
De biztos jó így is, csak mások az igényeink.
Ha elvan akkor örülj neki. Az enyém egy percet bír nélkülem kb.
Azért naponta párszor a helyedben is beiktatnék valami rendszeres foglalkozást pl. Mondóka vagy éneklés, csikizés akármi amikor aktívan rá figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!