Az egyik csaladtagom koronavirusos lett. Es van egy 6 honapos babam. Volt mar valaki abban a helyzetben,hogy az ilyen pici babaja elkapta a koronavirust? Mik voltak a tunetek,milyen volt a lefolyasa?
Meg mindig van aki tesztel ??
Mar reg lejart lemez...
1! Látod....
Mi is voltunk 1 hónapja betegek,mondta a háziorvos, hogy teljesen felesleges tesztelni.
Ilyen picivel nincs tapasztalatom, a kisfiam 2 volt, amikor elkapta. 1 nap volt 39 fokos láza, másnap már alacsonyabb és kb ennyi. Kicsit folyt az orra. Én 1 nappal előbb kaptam el, szerintem engem jobban megviselt…nekem a tesztem is csak 2 hét múlva lett negatív és nagyon köhögtem.
Ez mondjuk tavaly volt, azóta ha jól emlékszem újabb variáns van.
Az én kislányom is elkapta tőlem (nyilván engem nem lehetett elzárni tőle), 1,5 éves volt akkor. Én két hétig fetrengtem, a gyerek lerendezte 1,5 NAPPAL. Első éjjel lázas volt, közel 39 fok, de később már csak 38,5. Majd másnap éjjel már csak hőemelkedése volt, harmadnap már csak az orra folyt picit, az is ilyen vizes volt, nem a náthás sűrű.
Inkább utána figyeltem nagyon 2 hétig, nehogy valami szövődmény előjöjjön, de szerencsére semmi utóhatása nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!