Az egyik csaladtagom koronavirusos lett. Es van egy 6 honapos babam. Volt mar valaki abban a helyzetben,hogy az ilyen pici babaja elkapta a koronavirust? Mik voltak a tunetek,milyen volt a lefolyasa?
A férjem volt a kislányunk 4 hónapos korában. Minden elővigyázatosság ellenére a kislányom is elkapta. Gondolom, mert náthás tünetei voltak és honnan máshonnan!? De nem teszteltük. Pár nap náthával letudta, meg sem kottyant neki.
Én várandósan voltam még koronás, szintén csak náthás tünetekkel, most nem kaptam el a férjemtől újra. Lehet a kislányom már a pocakban magába szívta az ellenanyagot. :)
3 hónapos volt a fiam, maikor elkaptuk.
Férjemen ment először át 2 nap alatt, utána a fiamon, 3 napig volt bágyadt. Belázasodott, hűtőfürdőztünk és kétszer kapott kúpot, C vitamin, anyatej+víz a sok folyadék miatt és köhögött, szóval hidegvizes párásítás. Mást nem nagyon tudtunk. Utána jöttem én, hiába szedtem 5 vitamint, 1 hét láz +gyengeség.
Kisfiam 2 hónapos volt, amikor elkaptuk a covidot. 38,2 volt a láza első nap, utána 2 napig hőemelkedése volt. Köhögött 1 hétig, bágyadt volt majdnem egy hétig. 2 napig csak nagyon keveset volt hajlandó szopni. Fejtem neki anyatejet, és cumiból adtam oda neki, nehogy kiszáradjon.
Mi bementünk a kórházba is, ott tesztelték le, és derült ki, hogy covidos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!