Tudnátok segíteni? Kis lányom 6 hónapos. Születése óta nem nagyon ment a kakilás, de most szinte egyhuzamban kB 4 hónapja csak segítséggel azaz lázmérővel tud kakilni.
Figyelt kérdés
1 hónapig volt anyatejes, aztán azóta tápszeres és 1 hónapja hozzátáplálunk.
A széklete az mondhatni hibátlan.
Orvos, védőnő tud róla azt mondták várjak de már hónapok óta csak várunk.
Valaki járt már így? Esetleg valamivel tudnák segíteni hogy menjen mostanra magától
2023. jan. 30. 18:48
1/19 babyboom567 válasza:
Járt, a tesómék.nagyon sok hónap lesz leszoktatni a lázmérőzésről,és megtanítani rendesen kakilni.
2/19 anonim válasza:
Ha olyat adsz neki ami székletlazitó akkor ugyse tudsz rendesen kaksizni?
3/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent kivéve ezt a levaloackot vagy hogy is hívják.
2023. jan. 30. 19:02
4/19 anonim válasza:
Nálunk a hozzátáplálás egy ideig segített. Aztán később megint kezdődött elölről, most pár hónapja laevolackal megy a dolog, különben véres és tartogatja is. Hajlamos erre, lehet nálatok is tartós lesz sajnos...
5/19 A kérdező kommentje:
Babyboom567 kB mennyi időbe telt nem tudod ?
2023. jan. 30. 19:07
7/19 A kérdező kommentje:
4/6 írtam privátba, de nektek mióta van ez így? És hogy érted hogy tartós?
2023. jan. 30. 19:16
8/19 anonim válasza:
Írtam vissza, amúgy nálunk is az első hónapokban kezdődött, egy ideig nagyjából ok volt a komolyabb hozzátáplálás időszakában (8-10 hos kor), aztán másfél évesen újrakezdődött. Fél év próbálkozás után laevolacozni kezdtünk, most két és fél éves, nem tökéletes a helyzet, de valamelyest javult. Nálunk bejátszik genetika és a szobatisztasag miatt némi tartogatas is.
9/19 anonim válasza:
Laevolac szirup csodákat tesz. Azt írt a doki a lányomnak. Meg a Glicerin kúp. A kúp persze szétvágva.
10/19 anonim válasza:
9 vagyok. Valamint ha már mindent eszik, akkor 3-4 naponta "kakilós kaját" kapott. Paprikáskrumpli, tejbegríz,ilyeneket,amiktől 1 órán belül kakilt.
Mindig figyeltünk rá,hogy maximum 3-4 naponta legyen kaki,ezt a gyerekorvos javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!