Normalis ha egy lassan 6 honapos kisfiu ragja a kezet?
Figyelt kérdés
Probalja az öklet ragni es az ujjait is. Szinte ledugja a torkan, neha öklendezik is. Durvabban csinalja amikor faradt. Lehet a jele, hogy keszen all a hozzataplalasra? Vagy csak ismerkedik magaval, esetleg fogzas? Adok neki ragokakat is de azok felbosszantjak es csak egy darabig van el velük.2023. ápr. 1. 03:31
1/8 anonim válasza:
Adhattam én a fiamnak bármilyen hiper-szuper rágókát, max.1-2 percig rágta. Azon kívül a keze folyamatosan a szájában volt. És még most is, pedig 10 hónapos. Most már tényleg jön a foga, pár napja tört át neki az első. Folyamatosan az ujját rágja. Vagy bármi mást, ami nem rágóka. :D
2/8 anonim válasza:
Hozzátápláláshoz semmi köze, valószínűleg a fogcsira mozgolódik, de innen még hónapok is lehetnek. Lányom 2 hónapos korától nyáladzott és rágott mindent, 10 hónaposan bújt ki a foga.
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
A fiamnak se kellett soha rágóka :D
Mindig az öklét vagy az ujját rágta.
Nem fogja magának ugy megharapni,hogy fájjon
5/8 anonim válasza:
Az én 3 éves lányomnak már kint van az összes foga, és még mindig rengeteget van a szájában a keze... nem tudom miért és nem bírom leszoktatni. Az ujját is szopja mondjuk, de ez nem magyarázat arra, amikor bedugja az összes ujját a szájába és rágja :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtato sorokat! :)
2023. ápr. 11. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!