Mikor fog már elindulni?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, mert minden a maga idejében zajlik. A babám 3 hét múlva lesz 1 éves, de még nem jár. 10,5 hónaposan elengedte a kanapát és úgy állt kb 10 másodpercig, és ezt csinálta kb vagy 3x, de azóta ezt sem.
Csak kapaszkodva tud járni előrefele a kis talicskájával, meg oldalazva lépni kapaszkodva.
Kicsit furi hogy 10,5 hós kora óta nem állt meg önállóan kapaszkodás nélkül és az is hogy még nem indult el, pedig korábban voltak erre utaló jelek.
2023. ápr. 3. 14:28
1/10 anonim válasza:
18 hónapos korig kell elkezdeni járni. Hova sietsz?
3/10 anonim válasza:
Hagyd békén. Még fél évig ne is foglalkozz ezzel, mert csak rontasz a helyzeten. (mindkettőtökén)
4/10 anonim válasza:
Kb 15 hónaposan indult el az enyém, szóval még ne izgulj miatta.
5/10 anonim válasza:
A kisfiunk 11 hónaposan állt fel először kapaszkodás nélkül, 15 hónaposan indult el.
6/10 anonim válasza:
Fiam 2 het mulva lesz egy eves...all,de meg nen lepett egyet sem.nakd elindul raer.
8/10 anonim válasza:
Az enyém 10 hónaposan kapaszkodva állt, de nem lépegetett. Aztán 13 hónaposan két kezét fogva lépegetett. Aztán már csak az egyik kezét kellett fogni. Majd 16 hónaposan járt önállóan. Én is azt hittem, hogy gyorsabban fog kialakulni az önálló járás. Ja, és ő úgy sosem közlekedett, hogy bútorokba, falba kapaszkodott, kizárólag csak kézenfogva. Úgy látszik, így érezte magát biztonságban.
9/10 anonim válasza:
"Ja, és ő úgy sosem közlekedett, hogy bútorokba, falba kapaszkodott, kizárólag csak kézenfogva"
Mert megfogtad a kezét. ;)
Ha nem fogtad volna, se maradt volna egyhelyben, csak ki kellett volna várni...
10/10 anonim válasza:
18 hónapos koráig még van bőven ideje. A fiam is 18 hónapos volt, amikor elindult, pedig 8 hónaposan már állt, lépegetett bútorok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!