Mit lehet tenni azzal a kérdéssel, hogy “Na és a szoptatás megy még?”.
Figyelt kérdés
Tejlázam lett a babám pár napos korában. Teljesen elapadt a tejem és iszonyat szenvedés árán tudtam újra szoptatni. Már akkor is bántott a rokonok beszólása, hogy “Egy ilyen kis baba ne kapjon már tápszert! ”stb… Azóta pedig minden egyes alkalommal amikor találkozom velük, megkérdezik, hogy “Na tudsz még szoptatni?”. Lehet, hogy jóindulat, de én úgy érzem, hogy megőrülök ezektől a kérdésektől… Most még van tejem, de nem elég, hozzá kell pótolni. Már előre félek, mit fogok tudni hitetlen mondani, ha netán nem lesz tejem és tápszert kell adnom a gyereknek. Ti mit mondanátok, hogy reagálnátok ezekben a helyzetekben?2023. ápr. 3. 09:18
11/15 anonim válasza:
"Látod, hogy nem halt még éhen."
Komolyan, hogy nem mindegy még hogy tápszer vagy anyatej??
13/15 anonim válasza:
En simán megmondom, hogy tapszeres a fiam. Amikor látom a sajnalkozast akkor megmondom hogy a másik gyerek is "felnőtt" (3 éves) tapszeren, egészséges okos semmi baja.
14/15 anonim válasza:
Én már csak azért is mondanám, hogy azóta tápszeres és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!