Elaludtam szoptatás közben és együtt keltünk a babámmal… Ha baj lenne vele, tudnám?
Tegnap este meghalt a szeretett nagypapám és ez borzasztóan megviselt lelkileg, testileg. Annyira fáradt voltam, hogy a hajnali szoptatás során elaludtam es most reggel 8-kor keltünk, körülbelül 3 órát aludtunk egymás mellett. Az ágy belső részen volt a 3 hónapos kislányom, tehát nem eshetett le, nem verhette be a fejét sehova, egyedül attól félek, hogy a kezemmel megütöttem a fejét. Ha így lett volna, sírt volna, észre vettem volna? Sosem fordult még ilyen velem elő, bánt nagyon a dolog. Egyébként én nem mertem mellette aludni soha, a kiságyában alszik, mert nagyon féltem, hogy összenyomom. Azóta evett, nevetgél mellettem.
Egy izguló anyuka
Csecsemo kora ota egyutt alszunk a fiammal mindenfele babafeszek,babaobol nelkul...11 honapos es egyszer sem utottem meg,nem fekudtem ra.
Nincsen baja a tiednek sem...ha megutotted volna valoszinuleg elkezdett volna sirni.ha beverte volna a fejet akkor is.
Ne aggódj, valószínűleg tényleg nincsen semmi baja. Legalábbis ha lenne, arról már tudnál.
Mi is sokszor alszunk együtt a 7 hetes fiunkkal, ráadásul ő korababa is, de olyan, mintha egy hímes tojás lenne, mert tudat alatt is nagyon vigyázunk rá, hamarabb esünk le mi az ágyról, mint hogy őt egy kicsit is megnyomjuk. :D
Ne aggódj, nincs semmi baja.
Születése óta aludtam együtt mindkét gyerekemmel, szoptattam is közben elég sokat, sosem volt semmi baj.
Hidd el, felébrednél, ha baj lenne. Bízz magadban nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!