SEGÍTSÉG! Anyatejes hozzátáplálós baba, kevésnek ítélték a tejet, tápszerrel kell pótolni, hogy tudnám megemelni a tejmennyiséget?
7 hós lesz a baba. Életkorához kevés tejet iszik, pedig már mindkét mellből próbáltam etetni. 100-110et eszik csak.. pedig ha fejek akkor jön még belőle, mondjuk a szoptatott mellből 20 ml. Plusz ugye ott van a másik cici amihez "nem nyúlt".
Az orvos kevésnek ítélte a tejmennyiséget, így tápszeres pótlást ajánlott, hogy szoptassam etessem tápszerezzem is ha kéri.
Én szeretném még szoptatni..
1. A gyereket nem méregetjük szopás előtt, után. Felesleges stressz mindenkinek.
2. Tök mindegy, az orvos mennyinek ítéli meg a tejmennyiséget. A baba súlya a mérvadó. Az hogy alakul? Erről persze nem írtál...
Egy 7 hónapos gyereknek én már biztos nem adnék tápszert, hanem hozzátáplálnám.
Miből gondolja a doki, hogy kevés?! Nem hízik? Sokat sír mert éhes?
Vagy csak hasracsapott hogy ez kevés?!
300g-ot hízott. Tehát hízott, nem stagnált, nem fogyott. En nem adnek neki emaiatt semmiképp.
Lányom sem hízott tóbbet, söt sokszor ennyit sem. Most 18 hónapos.
4 igen jol érted
5 a tejmennyiség amit megiszik, kevesellte. 100-110 ml mérve. Pedig ha kínálom nem kell neki több, ha fejem jön még 20 mili. És a másik cicit sem piszkálja. Utána adok neki pürét még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!