Kisfiam szülinapjára milyen ételt főzzek a családnak?
Kb délután 2-ig nem leszünk otthon (kórházban leszek)
Anyosomek mindenképp aznap akarnak jönni mikor hazaértünk. Ők hozzák a tortát.
Egy sima babgulyasra gondoltam és előző nap sütők majd sajtos rudakat.
Ez kevés lesz?
Kevés időm lesz sajnos.
Ti mit ajánlanátok?
Miért kéne főznöd nekik? Azt írod 2-re értek haza a kórházból, gondolom akkor ti megebédeltek, ők majd meg később jönnek, nem? Miért kéne enniük nálatok? Jöjjenek, hozzák a tortát, esetleg vegyetek üdítőt vagy sós aprósütit, főztök egy kávét vagy teát, megeszitek és slussz.
Bár nem tudom miért vagy kórházban, de én biztos nem akarnám, hogy aznap amikor hazamegyek bárki a nyakamra jöjjön ünnepelni, még ha a gyerekem szülinapjáról is van szó. El lehet azt tolni egy héttel.
Egy eves lesz a fiam jovo honapban,de momdam,aki akar jonni felkoszontrni az jon,en nem fozok,max valami ragcsalnivalot meg uditot veszek a boltban...
En ugy erzem a buli nem is a gyerekrol szol ilyenkor hiszen az a kisgyerek mit sem ert abbol,hogy o most 1 eves lett.ez arrol szol,hogy a felnottek bulizzanak.
Biztos nem főznék semmit.
Max rendelnék pizzát de inkább rágcsa meg üdítő aztán viszlát, ha annyira nem képesek hogy nektek jobban megfelelő napon jöjjenek. Nem szeretem az erőszakos embereket de szerintem senki nem tudom miért nem veszik észre.
Én előző nap pörköltet főznék.
Krumpli megpucolva vagy akár nokedli elkészítve szintén előző nap.
Aznap krumpli megfő
Pöri melegît.
De ha csak ők jönnek, lehet rendelnék valamit.
Másrészt mi az, h. ragaszkodnak? És ha nem is érsz haza?
Lehet nem érti mi az, hogy 1 éves lett de az érzések, a tapasztalások hatnak rá, így tanul egy gyerek. Így szoktatod szokásokhoz stb
Amúgy hol olvastátok, hogy első szülinap? :D nem mintha lényeges lenne, csak sokan ezt emelik ki... De szerintem ezt nem írja a kérdező :)
#6 voltam
Retro szendvicseket akartam csinálni de eszembe jutott, hogy anno panaszkodott anyósom, hogy a másik menye a lánya első szülinapjára csak szendvicsekkel várta őket.
Tegnap megfoztem a gulyást, megsutottem a sajtos rudakat és ennyi lesz. Alig alszunk napok óta a fogacskak miatt úgyhogy ennyi telt tőlem. Remélem elég lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!