Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok légzés figyelőt?...

Használtok légzés figyelőt? Volt olyan hogy tévesen riasztott? 6 hetes a lányom mi használjuk, éjjel be riasztott nagyon megijedtünk, kivettük egyből az ágyból de aludt

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 07:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
2 laposunk van, 4szer riasztott eddig, 3szor lemászott róla, 1szer nem tudjuk miért. Akkor lehet valóban kimaradt levegő, mindenesetre a férjem kikapta és felkelt. Mindegyik után 1 hétig kb tiszta pánik voltam hiába tudtam hogy csak lemászott..
2023. márc. 28. 20:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Hú hát nem is tudom hányszor riasztott, de az volt az érdekes,hogy jó pár hétig semmi gond nem volt vele aztán napokig minden este riasztott legalább kétszer. Konkrétan nem mertem aludni annyira féltem,hogy megint riaszt, mikor pittyent rögtön az orrához tettem a kezem és figyeltem a mellkasát a hátát, mindig éreztem a meleg levegőt és lattam a mozgást igaz nagyon finom mozgás volt. Olyan is volt hogy ott álltam az ágynál besípolt pedig cumizott a babám közben, vagy kb 1 perce tettem be. 2 lapos Angelcare. Azt is figyeltem mennyi réteg lehet rajta,hogy semmiképp ne pittyegjen a finom levegővételeknél, napközben is teszteltem és figyeltem,napközben sosem sípolt be, azt is figyeltem hogy,mint minden újszülöttnél nem rendszeresen vesznek levegőt előfordul 4-5 másodperces szünet is. Teszteltem különböző érzékénységnél, kiegyenesítettem a zsinórt, figyeltem hogy ne legyen túlságosan beszorítva a matrac sem, mert nagyobb fiamnál egy másik fajta azért sípolt mert a rácsvédővel nagyon be volt szorítva a matrac. Annyira ki voltam,hogy konkrétan minden csipogásnál kivert a víz, aztán a sok próbálgatásnak hála sikerült elérni hogy max heti 1-2szer csippanjon akkor rögtön megnéztem szépen lélegzett, így vissza tudtam aludni, aztán ahogy átlépte az 5kgt megszűnt. Néha még most is a frász jön Rám ha sípol a mikro 😅
2023. márc. 28. 20:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha 2 lapos van és kiszedhető az egyik értsd.opcionális akkor szedd ki, amíg picike. Nekünk ez volt a gond a téves riasztásnál. Ha kúszni kezd vagy minimálisan helyet tud változtatni akkor kell már a 2.lap.

Ja és nekünk is babafészek volt kókuszmatraccal én írtam, hogy kikapta a férjem és sírt a baba. Nem volt légzéskimaradása a babának soha, egyszerűen rossz helyre tettük őt, mivel hajnalban a fene sem tudja már hol az érzékelő és egy 40 cm kupacot próbáltunk elhelyezni.

2023. márc. 28. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!