6 hetes baba álmából hirtelen felriad és keserves sírásba kezd. Mi a gond?
5,6,7 jól írta. Ami még ezek mellett lehet: 6 hetes növekedési ugrás(3,6 hetesen és 3,6 hónaposan van). Ilyenkor sokat kell szoptatni vagy több tápszert adni, mert nő az igénye. Hasfájás is lehet, az első 3-4 hónapban kegyetlenül tudnak üvölteni. Ilyenkor kapkodják a lábukat a hasukhoz,tekeregnek, lehet még a tejet sem fogadják szívesen. Erre: Espumisan csepp, Co-Lactase kid(orvos javaslatra),Biogaia, meggymag párna, szélcső,tornáztatás.
Illetve van amikor csak rátok van szüksége. Akkor hagyjátok magatokot aludni. Ringatás, sétálgatás ölbevéve, babusgatás, éneklés. Tűnhet maratonnak az elején, kemény tud lenni(nálunk 3 hónap üvöltés volt, de a cseppek és a szélcső enyhített) de el fog múlni. Ilyenkor én egész nappal csak fetrengtem(első gyerek, megtehettem) és próbáltam pihenni a 0 éjjeli alvás és maratoni szoptatások után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!