Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok légzés figyelőt?...

Használtok légzés figyelőt? Volt olyan hogy tévesen riasztott? 6 hetes a lányom mi használjuk, éjjel be riasztott nagyon megijedtünk, kivettük egyből az ágyból de aludt

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 07:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11 hetes a kisbabám, 2 lapos Baby Controlt használunk. Sosem riasztott.
2023. márc. 27. 11:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Használtunk 1 lapos angel caret. Egyetlenegyszer riasztott be, mikor már sokat forgolodott a kicsi, és lemaszott róla. 1 éves kora előtt valamennyivel már nem használtuk.
2023. márc. 27. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

" Rosszul feküdt? Vagy olvastam azt is, hogy olyan mélyen alszik, hogy nem vesz levegőt de szerintem ilyen nincs."

Hogyne lenne ??? Ezt hivjak bolcsohalalnak. Olyan melyen alszik, hogy elfelejt levegot venni, ergo belahal.

Lehetett teves riasztas, vagy legzeskimaradas. Elofordul. Altalaban a riasztas hangjara felriadnak ( azert is szol olyan hangosan), es mire a szulo odaer mar veszi a levegot.

Nalunk egyszer volt ilyen, mikor odaertem ( mellettem volt a kisagy ), egy hatalmasat sohajtott. Ha nincs legzesfigyleo es nem riad fel a riasztasra lehet mar nem elne...

2023. márc. 27. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer sípolt be,felregurult. Beállítottuk az érzékenységet,aztán nyugi lett. Inkább használom minthogy ne legyen.
2023. márc. 27. 12:42
 15/23 flora08 ***** válasza:
Mi egy kétlapos BabySense-t használtunk, két alkalommal riasztott. Az első alkalommal nem érzékelte a babát rendesen, mert a babafészekben volt egy kivehető réteg (egy kis matrac-szerűség), amikor azt kivettük, rendesen működött. Ezután egyszer visított éjjel: tíz vagy tizenegy hónapos volt már a fiunk, és mire odaértünk (fénysebességgel, kb.), álmos fejjel ült a kiságyban és nézett ránk, hogy ez most mi? Kikapcsoltuk a figyelőt, eldőlt és aludt tovább 😄 Utólag vicces, akkor ijesztő volt.
2023. márc. 27. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyszer riasztott be, oldalt fektettem le a kislányomat és a kiságyban volt a babafészek is. Nagyon pici volt még, nem érzékelt a lap valószínűleg. Meg egyébként rengetegszer elfelejtem kikapcsolni, ha kiveszem a kislányomat, így sokszor riaszt tévesen. XD

2 lapos babycontrolt használunk a kiságyban, most 10 hónapos a kislányom.

Amíg mellettem aludt öbölben, abban egy 1 lapos angelcare-t használtunk, illetve ha utazunk is azt visszük magunkkal, az sosem riasztott (csak ha elfelejtettem kilőni).

2023. márc. 27. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Próbáltuk, de nem sikerült úgy beállítani, hogy ne riasszon sokszor tévesen, így feladtuk. Lehet, hogy más készülék, más matraccal vagy ágyráccsal működött volna, de akkor nem éreztem magamban az erőt, hogy ezzel is kísérletezzek.
2023. márc. 28. 01:05
 18/23 A kérdező kommentje:

Akik privátban írnak nekem, hogy “egyszerű, altasd magad mellett”

Sokszor alszik velünk ha délután pihenünk, a baba ágya a mi ágyunk mellett van, de nem kockáztatom meg azt hogy ha esetleg olyan fáradt vagyok, hogy mélyen alszok véletlen megnyomom, megütöm, rá fekszek.

Azért van az ágya, hogy ott aludjon. Azért ide írom ezt, mert 3 privát üzim jött nem fogok mindenkinek egyesével magyarázkodni. A légzésfigyelővel kapcsolatban kértem tanácsot, nem alvási szokással kapcsolatban.

2023. márc. 28. 09:02
 19/23 anonim ***** válasza:

Azóta riasztott? Vagy ez rendszeres? Hány lapos?

Kiságyba szerintem érdemes legalább 2 lapost venni, ha gyakran riaszt, akkor a rácsra keresztbe mondjuk két lamináltlapot tenni, vagy bármilyen fix lapot, ami alátámasztást ad, aztán a matrac, lepedő és ennyi.

Ha van bent babafészek is, akkor amíg ilyen pici, én a fészek és a matrac közé tenném.

Nagyon picike még és nagyon pici mozdulatokat kell érzékelnie a lapnak. Lehet, hogy fals, de az is lehet, hogy tényleg annyira mélyen elaludt, hogy kimaradt egy-két levegővétel.

Jó elemet tegyetek bele, nem tölthetőt, nem olyat, amiből 360 ft 10 db.

Ha lehet érzékenységet állítani, azzal is érdemes játszani. Szépen be lehet lőni, hogy megbízhatóan működjön.

Ha mindent megpróbáltatok és akkor is rendszeres a riasztás, akkor érdemes gyerekorvosnak jelezni.

Egyébként a Babycontrolnál pl. olvastam, hogy hibás készülék is adhat állandó fals jelzést, ők simán visszacserélik és segítenek a beüzemelésben, hogy ne a márka hírneve romoljon a sikertelenség miatt.

2023. márc. 28. 11:03
 20/23 A kérdező kommentje:

19-es

Azóta nem riasztott, 2 lapos

Babafészek alá rakom most az egyik lapot, mert a matrac alatt van, az az egy alkalom volt hogy riasztott.

Sajnos érzékenységet nem lehet állítani rajta

2023. márc. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!