Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szopis hozzátáplálós baba +...

Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom alkoholfogyasztás anyának?

Figyelt kérdés

Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.

Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.

Tapasztalatok?

2023. márc. 26. 13:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
73%

39-es, nyugodj le.

Nyilvanvaloan mindent nem eszik, hiszen pl mezet se volna jo otlet neki adni,de szerintem ebbe most ne kossunk mar bele basszus. 😂😂😂Csak azert irtam igy, hogy kicsit terjunk mar eszhez, nem csak az anyatej a taplaleka, nem csecsemo mar.

NYILVAN muszaj volt talalnod valamit, ha mar a pias reszt lezartuk. Nyilvan 🙈

Amugy meg minden gyerek mas. Az enyem pl 8 honaposan igencsak valtozatosan evett, nem csak par kanallal, falattal es nem csak neha, hanem naponta tobbszor szivesen falatozgatott velunk, amikor mi ettunk.

Mi 6,5 hosan kezdtuk, blw-vel. Na, ennyit errol.

Viszont nyugi, az en gyerekem se csodabogar, 1,5 eves kora korul “elromlott” es manapsag szinte fenyevo. A lenyeg, hogy nem minden baba egyforma :)

2023. márc. 27. 17:33
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
39# Ezt nem is értem. :D Azért,mert nálatok keveset evett(amiről nem tehettek!!),akkor szerinted másé sem ehet jobban?Mi is 6 hónaposan kezdtük(már az első kanalas pürés evésénél is evett volna még tovább,csak nem mertem még adni annyit neki),lassan 9 hónapos és elég változatosan és jól eszik. Nálunk az első hónapba már mennyiséget evett,180 gr-ok voltak alsó hangon(de volt,hogy 200-at is megevett/megeszik ebédből gyakran). Ha nagy ritkán megyünk valahova és üvegeset kap,konkrétan kevés neki... nyitja a száját és őrjöng,hogy még kérne,nyúlkál az üres táljába. Most már darabosat is gyönyörűen eszi,viszi a szájába. Nagyon sok mindent kapott apránként bevezetve. Ki van váltva a tízórai és az ebéd,uzsonnát még nem kezdtem,de tudnám,mert imád enni,azt is tervezem hamarosan. Ha mi eszünk is nyúlkál bele,mászik oda,nyitja a száját,hogy adjak abból is. Eddig bármit adtam,imádta és élvezettel eszi,amit annyira nem szeret azt kombinálom. Babától függ,hogy ki milyen. Amúgy igen, a mindent alatt meg nyilván nem olyat eszik,ami 1 év alatt nem ajánlott. :D
2023. márc. 28. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!