Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom alkoholfogyasztás anyának?
Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.
Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.
Tapasztalatok?
39-es, nyugodj le.
Nyilvanvaloan mindent nem eszik, hiszen pl mezet se volna jo otlet neki adni,de szerintem ebbe most ne kossunk mar bele basszus. 😂😂😂Csak azert irtam igy, hogy kicsit terjunk mar eszhez, nem csak az anyatej a taplaleka, nem csecsemo mar.
NYILVAN muszaj volt talalnod valamit, ha mar a pias reszt lezartuk. Nyilvan 🙈
Amugy meg minden gyerek mas. Az enyem pl 8 honaposan igencsak valtozatosan evett, nem csak par kanallal, falattal es nem csak neha, hanem naponta tobbszor szivesen falatozgatott velunk, amikor mi ettunk.
Mi 6,5 hosan kezdtuk, blw-vel. Na, ennyit errol.
Viszont nyugi, az en gyerekem se csodabogar, 1,5 eves kora korul “elromlott” es manapsag szinte fenyevo. A lenyeg, hogy nem minden baba egyforma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!