Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szopis hozzátáplálós baba +...

Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom alkoholfogyasztás anyának?

Figyelt kérdés

Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.

Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.

Tapasztalatok?

2023. márc. 26. 13:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
42%
Igen, elég drámai hogy valaki nem tud lemondani az alkoholról, főleg ha állítólag meg sem érzi majd. Nem, nem értem meg. De te tudod. Tapsot ne várj érte.
2023. márc. 26. 22:19
 32/42 anonim ***** válasza:
77%

Lehet már írták, akkor bocsi, de nem fogom elolvasni a válaszokat :)

3 feles nem megy ki ennyi idő alatt egy nőből. Ne szoptasd meg már este se, legkorábban másnap reggel. Ha nem vagy másnapos! Az alkohol lebontásakor egy olyan vegyület keletkezik a szervezetedben, ami még az alkoholnál is mérgezőbb. Nem éri meg szerintem (pedig nem vagyok absztinens). Inkább akkor 1-2 pohár bor, de 2 után is már csak reggel mernék szoptatni.

2023. márc. 26. 22:39
 33/42 anonim ***** válasza:
27%
32 hagyjad, eldöntötte már,csak borzolja itt a kedélyeket.Mert jajj nem alkoholista,stb.Nem is mondta senki,hogy alkoholista vagy,azt mondtuk,hogy az alkohol alapból méreg,ami belekerül a tejbe.És nem,nem fog 2 óra alatt ürül I.Ha így lenne, akkor pl egy sör után 1 óraval nyugodtan lehetne vezetni,de nem lehet.Mert még az sem ürül ki olyan gyorsan.Ha meg nem voltál kívancsi ezekre a véleményekre,hogy szoptatás alatt zéró alkohol, akkor nem kellett volna kérdezni.Nem tudom amúgy,hogy miért érez valaki ilyen esetben is késztetést inni.Ha meg sem érzed, akkor teljesen feleslegesnek érzem bármennyire is kockáztatni a gyereked egészségét,ha megérzed, akkor még no komment.És hogy miért gondoltam,hogy más sem lesz józan?Hát mert még a szoptató anya is alkoholt iszik akkora a banzáj.Akkor pont a többiek nem fognak mi?
2023. márc. 27. 13:18
 34/42 anonim ***** válasza:
70%
Jol van ne szapuljatok tovabb a kerdezot...a bulinak gondolom vege mar.
2023. márc. 27. 13:32
 35/42 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem vessük rögtön máglyára kérdezőt, amiért 3 év után inni merne egy kicsit, hát micsoda dolog ez kérem szépen?! Miféle anyának jut eszébe ilyesmi? Felháborító tényleg. 🤦🏻‍♀️

#irónia

U.i.: Ne csináljunk már úgy, mintha minimum valami emberiség elleni bűnt akarna elkövetni, te jó ég. Vicc.

2023. márc. 27. 14:03
 36/42 anonim ***** válasza:
73%

Nem szabad ilyen kerdeseket ide kiirni, mert ez lesz belole.

Nevetseges szerintem is.

Ok, ne szoptasson tenyleg 2 feles utan aznap, de ennyi.

Nehogy mar ne ihasson egy kicsit, komolyan mondom. Raadasul nem 1 hetes csecsemotol “veszi el” az anyatejet, hanem egy 8 honapostol, aki amugy mar eszik is mindent...:D

Gaz, ami itt megy. Aztan ha valahol meg tenyleg baj van, tenyleg alkoholistak a szulok meg verik a gyerekeket, a legtobb ember csak becsukja a szemet es nem tesz semmit.

De ha anyuka iszik ket felest x ido utan itt gyakorin az mar elitelendo.

Istenem🤣🙈

2023. márc. 27. 14:17
 37/42 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!! :D

Ezen a bulin nem ittam semmit, végül nem kívántam. De ha majd legközelebb lesz ilyen, akkomajd másnap lesz szopi :D

2023. márc. 27. 14:44
 38/42 anonim ***** válasza:
89%
Hinnye oszt tudod ki hiszi el h nem ittal. 😁😁(csak vicc,en abba a taborba tartozom aki nem kovez meg mert meg mersz inni ket felest😉)
2023. márc. 27. 15:31
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Már okafogyottá a dolog,de....a 8 hónapos remélem sehol nem eszik még mindent.Nálunk mondjuk épp csak pár falatot ettek valamiből,hiszen 6 hónaposan kezdtük el a kóstolást.Mennyiséget semmiképpen sem evett rendes ételből,úgyhogy ez a része nettó baromság volt amit írtál 36.
2023. márc. 27. 16:57
 40/42 anonim ***** válasza:
71%

Őőő 39 akkor en ufo vagyok.8 honaposan mar ki volt valtva a fiamnak a reggeli az ebed es az uzsonna...anyatejes baba volt.

38

2023. márc. 27. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!