Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom alkoholfogyasztás anyának?
Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.
Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.
Tapasztalatok?
Lehet már írták, akkor bocsi, de nem fogom elolvasni a válaszokat :)
3 feles nem megy ki ennyi idő alatt egy nőből. Ne szoptasd meg már este se, legkorábban másnap reggel. Ha nem vagy másnapos! Az alkohol lebontásakor egy olyan vegyület keletkezik a szervezetedben, ami még az alkoholnál is mérgezőbb. Nem éri meg szerintem (pedig nem vagyok absztinens). Inkább akkor 1-2 pohár bor, de 2 után is már csak reggel mernék szoptatni.
Szerintem vessük rögtön máglyára kérdezőt, amiért 3 év után inni merne egy kicsit, hát micsoda dolog ez kérem szépen?! Miféle anyának jut eszébe ilyesmi? Felháborító tényleg. 🤦🏻♀️
#irónia
U.i.: Ne csináljunk már úgy, mintha minimum valami emberiség elleni bűnt akarna elkövetni, te jó ég. Vicc.
Nem szabad ilyen kerdeseket ide kiirni, mert ez lesz belole.
Nevetseges szerintem is.
Ok, ne szoptasson tenyleg 2 feles utan aznap, de ennyi.
Nehogy mar ne ihasson egy kicsit, komolyan mondom. Raadasul nem 1 hetes csecsemotol “veszi el” az anyatejet, hanem egy 8 honapostol, aki amugy mar eszik is mindent...:D
Gaz, ami itt megy. Aztan ha valahol meg tenyleg baj van, tenyleg alkoholistak a szulok meg verik a gyerekeket, a legtobb ember csak becsukja a szemet es nem tesz semmit.
De ha anyuka iszik ket felest x ido utan itt gyakorin az mar elitelendo.
Istenem🤣🙈
Nagyon köszi mindenkinek!! :D
Ezen a bulin nem ittam semmit, végül nem kívántam. De ha majd legközelebb lesz ilyen, akkomajd másnap lesz szopi :D
Őőő 39 akkor en ufo vagyok.8 honaposan mar ki volt valtva a fiamnak a reggeli az ebed es az uzsonna...anyatejes baba volt.
38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!