Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom
alkoholfogyasztás anyának?
Figyelt kérdés
Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.
Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.
Meg le is írtam hogy nem szoptatám meg csak sok óra elteltével, és az előtte fejt tejet adnam neki :D
2023. márc. 26. 17:00
22/42 anonim válasza:
19,ha 3 éve nem ivott, akkor nem feltétlenül kell több,meg eleve sem.Mindenkire máshogy hát az alkohol.Nekem a 3 feles,az ko lenne.De amúgy meg nem is értem a kérdést,hiszen már eldöntötte.Mondjuk más kérdés,hogy a szoptatás lesz a legkisebb baj egy 8 hónapos mellett,ha mindenki iszik Bármi történik,ki lesz aki józanul tud gondolkodni?De nekem aztán mindegy. És nem töredéke,hanem pontosan annyi ezrelék,amennyi a véralkohol szint.Meg ugye pont ezért nem 2 óra lesz míg kiürül,mert lesz utánpótlás,tehát az utolsótól számítva is több óra hossza.
2023. márc. 26. 17:17
23/42 anonim válasza:
22 aztan azt meg honnan veszed,hogy mindenko kivetel nelkul inno fog es be lesz b@szva 🤣🤣
2023. márc. 26. 17:24
24/42 A kérdező kommentje:
Hát ezt én sem tudom.. :)
2023. márc. 26. 17:26
25/42 anonim válasza:
Jajj mar.
Szopis idoszak alatt egyszer batorkodtam elmenni egy eskuvore, addig a babara anyosom vigyazott, 3 orat. Megittam 2 pohar bort, elszivtam 2 szal cigit es en biztosra akartam menni, 1 napig nem szoptattam.
Tapszert kapott addig, tulelte.
Igenis jarhat anyukanak is egy kis kikapcs szerintem. Igen, alkohol nelkul is lehet, stb stb, de ezt most engedjuk el. Azt gondolom, hogy terhesseg alatt+ a szoptatas nagy resze alatt boven megtanulunk mindenfele alkohol nelkul szorakozni, szoval ha valaki ne adj isten inni akar egy kicsit, azt ne feszitsuk keresztre.
De az tuti, hogy 2 feles utan en inkabb egy napig nem szoptatnek. Lehet tulparazom, de nem akarnek emberkiserletet, mert most vagy art a gyereknek vagy nem.
2023. márc. 26. 18:19
26/42 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha megkérdezed a gyerekorvost. Ha mered. :)
2023. márc. 26. 19:29
27/42 anonim válasza:
Atya ég ezek a válaszok.:D Úgy írjátok mintha minden héten leinná magát... Attól,hogy anya, attól még ember is. Karácsony estén koccintottam a férjemmel egy pohár borral az esti szoptatás után,utána másnap délben mertem újra,addig fejtem,kiöntöttem és a korábban fejt anyatejből adtam,ennyi. Lehet keresztre feszíteni. Ezt is csak itt olvasni kérdező,elég sok anyuka ismerősöm van,fb csoportból is,háát szerintem havi szinten azért megisznak egy pohár bort egy egy estén,senki nem bánt senkit.:) Tudod miért? Mert megvan mindenkinek a sajàt kiegyensúlyozott élete otthon a családdal és nem érdekli más mit csinál,az sem mit ad hozzátápláláskor,hogy altatja,hogy eteti, mindenki meghallgat mindenkit és elfogadják,hogy a másik máshogy él, ennyi. Nem vagy rossz anya,sem pedig alkoholista azért,mert 3 év után iszol ennyit. Igen,ki lehet bírni,de miért kéne?Egy alkalomról van szó. Én pl. sose voltam nagy ivós,de alkalomkor gyerek előtt koccintottam egy fél vagy egész pohárral. Miután terhes lettem nyilván sosem,azóta a karácsony volt 1x,akkor most egy gané alkoholista vagyok???:D
2023. márc. 26. 21:08
28/42 anonim válasza:
Azért van különbség egy deci minőségi bor és 3 feles között. Első célja maximum az ellazulás, az ízek élvezete, a második az igénytelen alkoholfogyasztás, ami részegséget okoz. Alapból undorító egy ittas nő, nemhogy egy ittas anya egy kisbaba közelében.
2023. márc. 26. 22:10
29/42 A kérdező kommentje:
De te ezeket honnan költöd? Már ne is haragudj. Amúgy meg 2 feles ágyas 35 fokos házi likőrtől berúgsz? Pálinkától lehet, le sem menne a torkomon. Mivel leírom: több kint 3 éve nem ittam egy kortyot sem :D
És el ne képzeld hogy mindenki mocsok részeg és elhanyagoljuk a gyereket. Gondolom van apja is nem?
2023. márc. 26. 22:14
30/42 A kérdező kommentje:
Tehát én megértelek téged, csak te engem nem, mert dramatizálod a dolgokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!