Szopis hozzátáplálós baba + egy alkalom
alkoholfogyasztás anyának?
Figyelt kérdés
Ünneplünk. Gondoltam megiszom én is 2 rövidet. Van lefejt anyatej a fagyasztóban, plusz hozzátáplálunk már. 8 hós a baba. Úgy gondoltam megszoptatnám mielőtt megiszom azt a 2 rövidet, maximum 3at.
Tenyleg 2 óra 1 feles amíg kimegy? Mert akkor maximum 6 óra telne el szopi nélkül. Plusz lefejem a tejet és kiöntöm. És akkor este tudnék már szoptatni.
Idd meg kyugodtan, pár órát vársz, és ha kell szoptatsz, ha nem akkpr a lefejtet odaadod.
En meg azokat sajnalom akik ennyire keseruek, hogy "alkohol" nélkül is jól lehet érezni magad. Ez természetes, mindenki tudja. De alkohollal is nagyon jó és sok minden más úgy 😁😁
2023. márc. 26. 15:36
12/42 anonim válasza:
El kell választani szerencsétlen gyereket, ha ennyire nem bírod alkohol nélkül.
2023. márc. 26. 15:39
13/42 A kérdező kommentje:
Úgy tesznek mintha az ember talajrészegre inná magát minden hétvégen 🤣🤣
2023. márc. 26. 15:40
14/42 anonim válasza:
Nézd én pl 3 felestől berúgnék.Soha nem szoktam inni.Szoptatas alatt azért állja már meg az ember,én így gondolom.Vagy ahogy írták,válaszd akkor el.A 3 feles nem 2-3 óra alatt fog kiürülni,pláne nem,ha nem egyszerre kapkodod be őket.Te döntesz,de én biztos hogy inkább nem innék,valóban lehet ünnepelni alkohol nélkül is Akinek nem megy,azt kell sajnálni,nem azt,aki terhesség, szoptatás alatt nem iszik,nem dohányzik.
2023. márc. 26. 16:11
15/42 anonim válasza:
Kerdezo ne torodj a besult fap@nakkal...en tegnap este megittam 2 pohar bort,es utana ket ora mulva szoptattam...meg el a gyerek.
Multkor azert huztak itt le egy nőt mert 8 hetes terhesen megivott egy darab sört...
2023. márc. 26. 16:12
16/42 anonim válasza:
Mert nem bírtok bor,meg sör nélkül élni pár hónapot,vagy mi van?Elég szégyenletes is pár hetes terhesen sörözni,meg szoptatás alatt borozni.Nem igaz,hogy nem bírjátok ki.Nem az a kérdés,hogy él-e a gyerek,hanem hogy lesz-e később bármilyen idegrendszeri elváltozása tőle,meg hogy mondjuk az általad bevitt alkoholtól ő hogy érzi magát.Ugyanis te egy felnőtt X kilós ember vagy,ő meg egy picibaba,akire ugyanannyi mennyiségű alkohol más jatással van.Az anyatej alkohol tartalma ugyanis megegyezik a vér alkohol tartalmával.Ergó ja te spiccesre uszoda magad,és megszoptatod, akkor ő berúgik mint az albán szamár.Májra,vesére,idegrendszerre kiválóan hát.Jár nektek a taps!
2023. márc. 26. 16:18
17/42 A kérdező kommentje:
De senki nem mondta hogy minden másnap vagy hétvégén s€gg részeg az ember. Vagy hogy állandóan a stamót tölti.
Ha ennyire kíváncsiak vagytok, 3 éve nem ittam alkoholt. Nem gondoltam hogy lincshangulat lesz :D
2023. márc. 26. 16:24
18/42 anonim válasza:
Kerdezo hagyd,itt mindenki tokeletes...aki nem meg az is azt irja,amit a tobbiek latni akarnak...
2023. márc. 26. 16:39
19/42 anonim válasza:
15 vagyok...sem en a ket pohar bortol se a kerdezo 2 felestol nem lesz reszeg...szerintem ahhoz több alkohol kellene.
2023. márc. 26. 16:41
20/42 anonim válasza:
Ráadásul tejben igen kis töredéke lesz, az is jócskán elosztva időben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!