Hogyan vegyem rá, hogy megigya a Neocate tápszert?
Figyelt kérdés
A kislányom eddig Milumil Peptit ivott, bár azt is nehezen, viszont most Neocate tejmentes tápszert kellene innia, de nem akarja, csak öklendezik tőle (nem is csodálom, borzasztó íze van)
Gyümölcslébe nem tudom keverni, mert semmilyen gyümölcslevet nem iszik meg, csak a vizet szereti.
Az orvos azt mondta, hogy szőlőcukorral ízesítsem, de nem nagyon tetszik, hogy napi több alkalommal cukrot adjak neki.
Keverve is próbáltam, hogy régi tápszerbe új tápszer, nem vált be.
9 hónapos, alapból nehezen tudok adni neki bármit is, simán kiveri a kezemből az üveget, annyira nem kell neki.
Tényleg csak a cukor marad?
2023. márc. 23. 05:54
41/41 anonim válasza:
Nehèz helyzet, nem is biztos, hogy a tejfehèrje a gond. Tojást bevezetted neki már? Az a második leggyaklribb, kinőhető allergia a gyerekeknèl. Glutènnal hogy álltok? Kollèganőm kislánya kisfiammal egyidős -3,5 kg van köztük, pedig az èn fiam sem husis, hanem vèkony 2,5 èves. A kislány szinte semmit sem akart enni soha, gyüjtögette a pofazacskòjába az ètelt, kiköpköfte, rengeteget hányt, sokszor ment a hasa. Először a fogzásra fogták az orvosok, de mivel elmaradt magasságban, kilòban is kortársaitòl ès nem akart enni, UH-ra küldtèk őket, ahol fokozott elgázosodást állapìtottal meg. Elvitte magánba, vèrvètel, gastro, minden, kiderült, hogy súlyos cölis a kislány, tele van gázzal, gyulladással a bele. Szigorú glutèm ès laktòzmentes diètát tartanak, azòta hìzott a kicsi 1,5 kilòt ès jòìzűen eszik. Persze tudom kicsi az esèlye, hogy ìgy járjatok, de az ekcèma m belső hatástòl alakul ki leggyakrabban. Allergològushoz is èrdemes lenne elmenni, 1 èves kora körül már leveszik a vèrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!