Hogyan vegyem rá, hogy megigya a Neocate tápszert?
A kislányom eddig Milumil Peptit ivott, bár azt is nehezen, viszont most Neocate tejmentes tápszert kellene innia, de nem akarja, csak öklendezik tőle (nem is csodálom, borzasztó íze van)
Gyümölcslébe nem tudom keverni, mert semmilyen gyümölcslevet nem iszik meg, csak a vizet szereti.
Az orvos azt mondta, hogy szőlőcukorral ízesítsem, de nem nagyon tetszik, hogy napi több alkalommal cukrot adjak neki.
Keverve is próbáltam, hogy régi tápszerbe új tápszer, nem vált be.
9 hónapos, alapból nehezen tudok adni neki bármit is, simán kiveri a kezemből az üveget, annyira nem kell neki.
Tényleg csak a cukor marad?
Annyi még, hogy ha így elfogadja, akkor hosszabb távon tudod fokozatosan csökkenteni, és a lelked is megnyugszik.
Amúgy az én gyerekem peptit kapott (már az is egy ihatatlan hulladék), és alapból egyáltalán nem édes szájú, huszadannyi edeset vagy cukrosat eszik mint a kortársai. Szóval nem aggódnék ezen.
Hát akkor nem jött be:-(
Lehet megpróbálnám még hogy fokozatosan emelem a peptivel szemben a másik tápszer arányát. Először kisebb része lenne az új tápszer, és etetésenként emelném az arányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!