Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vegyem rá, hogy megigya...

Hogyan vegyem rá, hogy megigya a Neocate tápszert?

Figyelt kérdés

A kislányom eddig Milumil Peptit ivott, bár azt is nehezen, viszont most Neocate tejmentes tápszert kellene innia, de nem akarja, csak öklendezik tőle (nem is csodálom, borzasztó íze van)

Gyümölcslébe nem tudom keverni, mert semmilyen gyümölcslevet nem iszik meg, csak a vizet szereti.

Az orvos azt mondta, hogy szőlőcukorral ízesítsem, de nem nagyon tetszik, hogy napi több alkalommal cukrot adjak neki.

Keverve is próbáltam, hogy régi tápszerbe új tápszer, nem vált be.

9 hónapos, alapból nehezen tudok adni neki bármit is, simán kiveri a kezemből az üveget, annyira nem kell neki.

Tényleg csak a cukor marad?

2023. márc. 23. 05:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%

Annyi még, hogy ha így elfogadja, akkor hosszabb távon tudod fokozatosan csökkenteni, és a lelked is megnyugszik.

Amúgy az én gyerekem peptit kapott (már az is egy ihatatlan hulladék), és alapból egyáltalán nem édes szájú, huszadannyi edeset vagy cukrosat eszik mint a kortársai. Szóval nem aggódnék ezen.

2023. márc. 23. 07:45
 12/41 A kérdező kommentje:
Megpróbáltuk cukorral, nem kell neki, két kortyot lenyelt, és öklendezte vissza.
2023. márc. 23. 08:02
 13/41 anonim ***** válasza:
48%
Esetleg másik tejmentes tápszer? Vagy anyatej gyűjtőből? Hozzátáplálás így vagy úgy, 1 éves koráig még minimum kell neki a tej pótlék.
2023. márc. 23. 08:09
 14/41 anonim ***** válasza:
74%

Hát akkor nem jött be:-(

Lehet megpróbálnám még hogy fokozatosan emelem a peptivel szemben a másik tápszer arányát. Először kisebb része lenne az új tápszer, és etetésenként emelném az arányát.

2023. márc. 23. 09:09
 15/41 anonim ***** válasza:
48%
Kitartást kérdező! Én sem értem itt az első pár válaszolót. Kell neki a Neocate. Amúgy sok baba nem szereti,tényleg borzasztó az íze,már az illata is szerintem. :\ Több helyen cukorral próbálkoznak egyébként ilyenkor,picikkel,ez szokott segíteni,de mondjuk ha így sem kell neki. :( Amit a 14 írt esetleg az?
2023. márc. 23. 09:35
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
mi a baj amúgy a peptivel? elméletileg az is tejérzékenyeknek van, nem?
2023. márc. 23. 12:11
 17/41 A kérdező kommentje:
Kiütéses az arca egyik fele, illetve a karjai. Meg székrekedéses. Ezért írta fel a gasztrós, a teljesen mentes tápszert, de valószínűleg esélytelen, hogy megegye.
2023. márc. 23. 13:04
 18/41 anonim ***** válasza:
16# Én úgy tudom,hogy a pepti nem teljesen mentes,csak nagy részben?A Neocate pedig teljes mértékben tejfehérjementes,minden mentes,de javítsatok ki,ha tévedek. :\ Lehet hülyeség.
2023. márc. 23. 13:09
 19/41 anonim ***** válasza:
Ismerősöm babája Sinlac-ot kapott, állítólag annak normális íze van, szintén teljesen mentes. Ez nem volna jó neki?
2023. márc. 23. 13:27
 20/41 A kérdező kommentje:
Evett régebben Sinlacot, de a rizs alapú dolgoktól végképp extrém székrekedése van. 😞
2023. márc. 23. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!