Hogyan vegyem rá, hogy megigya a Neocate tápszert?
A kislányom eddig Milumil Peptit ivott, bár azt is nehezen, viszont most Neocate tejmentes tápszert kellene innia, de nem akarja, csak öklendezik tőle (nem is csodálom, borzasztó íze van)
Gyümölcslébe nem tudom keverni, mert semmilyen gyümölcslevet nem iszik meg, csak a vizet szereti.
Az orvos azt mondta, hogy szőlőcukorral ízesítsem, de nem nagyon tetszik, hogy napi több alkalommal cukrot adjak neki.
Keverve is próbáltam, hogy régi tápszerbe új tápszer, nem vált be.
9 hónapos, alapból nehezen tudok adni neki bármit is, simán kiveri a kezemből az üveget, annyira nem kell neki.
Tényleg csak a cukor marad?
Megpróbáltam azt is tízóraira, de nem fogadta el. Egyébként kóstoltam én is mielőtt odaadtam neki. Még cukorral, gyümölccsel is undorító. Nyilván egy 9 hónapossal már nem egyszerű ilyen szart elfogadtatni, hiszen mindenféle finomságot kóstolt már.
Fogok még próbálkozni, de ahogy ismerem, nem fogja elfogadni.
Csak így nem tudom mi lesz.
Tele van nyomva a tápszer vitaminnal, fehérje van benne.
Mivel alig eszik (kb 120-130g) pépeket, így nem jutna be neki elég tápanyag tápszer nélkül.
Nem tudok neki másból annyit adni, amennyi fedezné.
Darabos ételből maximum a sótlan puffasztott kukoricát rágcsálja vagy a kenyeret. De ezekből is minimálisat, kb 2 körömnyi darabot.
Zöldség, gyümölcs a földön landol.
Akkor foglaljuk össze.
Tejallergiás, gondolom tejfehérje allergiára gondolsz.
Gyümölcsleveket nem szereti, zöldség-gyümölcs darabokat szintén.
Pépekből (ezek pontosan milyen pépek?) kb. fél adagot eszik meg.
Puffasztott kukorica és hasonlókból időnként egy-egy szem lecsúszik.
Szerintem a következőket kellene megpróbálni:
A zöldségeket némi zöldfűszerrel ízesítve-párolva próbáld meg kínálni neki.
Ha eddig nem tetted próbáld meg a gyári üveges bébiételeket. A Babylove (DM) és a HIPP finom, ezeket még a születésétől gourmet lányom (ilyen gyerek is van) is élvezettel ette. Természetesen a HIPP a finomabb, de ez az árában is látszik. Első próbának mindenképpen HIPP-et vennék. Itt tudsz válogatni közöttük, az adott terméket megnyitva le tudod tölteni a részletes összetevő listát, van rizs és tejmentes is.
Az étel visszahányása egyszeri produkció volt vagy ez rendszeresen előfordul? Utóbbi esetben ezt ki kellene vizsgáltatni.
Folyadék pótlásnak édesített tea. Jön a meleg, egyszerűen muszáj találni valami folyadékot, amit szívesen fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!