Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sinlac tényleg hízlaló?

A Sinlac tényleg hízlaló?

Figyelt kérdés
Szimpatikus ez a laktózmentes tápszer, de utána olvastam és azt írták van akinek kicsit husibb lett a gyereke. A gabona miatt?

2023. márc. 22. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

A Sinlac nem tàpszer..

Egyébkétn a pürék kalóriatartalmának növelésére használják..

Erre más gabonakeverék is képes lenne, de ez az ami úgy van pelyhesítve, és nem tartalmaz allergént, hogy nagyon kicsik is kaphatjàk hozzátáplàláskor.

2023. márc. 23. 08:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2023. márc. 23. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
A Sinlac nem tápszer, hanem pép. Semmivel nem hízlalóbb, mint más pépek, csak korábban adható, mert nem tejből készül. Nyilván több benne a kalória, mint a tápszerben, de ebből nem tud annyit megenni a baba, tehát összességében nem fog tőle hízni jobban hízni, mint mástól. Azért adják a keveset hízó anyatejes babáknak, mert arra gondolnak, hogy nem elég a tej, azért nem hízik a baba.
2023. márc. 23. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

Hát nem tudom.. nekem pl tapszeres fiamnak adtak (volna csak sztem undorító), az anyatejes lányomnak nem, pedig a lányom kis súlyú volt a fiam nem..

Sztem a fő probléma vele, hogy mindennek uolyan ize lesz tőle.. mert elvileg azt már rendes ételhez kell keverni.. na de akkor a rendes ételeknek mindnek olyan íze lesz..

2023. márc. 23. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!