11-12 hónapos baba élvezi már az állatkertet?
Figyelt kérdés
még csak 7 hónapos, de nyáron, a szülinapja körül terveznénk elvinni őt Budapesten állatkertbe. élvezné már vajon, vagy inkább más programot keressünk neki? ha mást, tudnátok ajánlani? ☺️2023. márc. 19. 21:33
21/28 anonim válasza:
19, tudjuk, neked csodagyereked van, már 3 hónaposan szobatiszta volt. 🙊🙉😂😂
22/28 anonim válasza:
19, igen, a te gyerekeid a nagyon ritka kivételek. Öt éven keresztül egész nyáron volt szerencsém készíteni a magam kis "statisztikáját".:-)
23/28 anonim válasza:
19 egy kicsit hazudós. De nem baj legyen neki gyereknap. A kicsinek már 5 évesen amúgy is meglesz a jogsija majd, a nagy pedig 1 év alatt elvegzi az egyetem összes évfolyamat.
24/28 anonim válasza:
Az én kisebbik fiam 14 hósan volt először, tetszett neki de szereti is az állatokat, a nagyobbat 2 évesen vittük szintén nagyon jól érezte magát a kecskék tetszettek neki a legjobban és az elefánt.
25/28 anonim válasza:
A fiammal 17 hónaposan voltunk vadasparkban (a nagy miatt). Még babakocsiban volt, mert nem tudott járni, így nagyon sok mindent nem látott. De amit igen, az tetszett neki, szereti az állatokat. Neki max egy jó séta volt, ennek ellenére jól érezte magát. Csak vele nem mentünk volna.
26/28 anonim válasza:
Az én 11 hónaposom nagyon élvezte.Nyilván nem minden állatot látott,és aludt is közben,és a játszóteret legalább annyira élvezte,mint mikor a fóka beleugrott a vízbe és fröcskölt,de élvezte persze.Mi mondjuk nem elsősorban őt,hanem a 4 éves bátyját vittük,de nyilván ő is ott volt,és élvezte az együtt töltött időt.
27/28 anonim válasza:
6 hós baba anyukája vagyok. Ha jó napja van szívesen elnézelődik mindenhol. Ha nyűgös akkor hordozókendőbe rakom és folytat amit csinálok
28/28 anonim válasza:
Mi köze ennek a csodagyerekséghez? Miért csoda az, ha egy gyerek élvezi az állatkertet?
Az enyémek is élvezték csöpp koruk óta. Nem csodagyerekek. A nagyobb most megy majd másodjára napközis állatkerti táborba. 7 éves. Eleve az ő korosztályanak szervezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!