12 hónapos baba felsír àlmàból mitől lehet?
Lassan egy hete felsír àlmàból èjszaka a 12 hónapos kislányunk
Miután letesszük aludni max fèl óra ès felsír keservesen fel kell venni vigasztalni kell legalább 20 perc amíg megnyugszik majd ismét le tudjuk tenni aztán kis idő múlva kezdődik elölről ès ez így megy kb èjjel 2-3 ig
Utána úgy alszik mint akit megüttek nem tudom mitől lehet ez csak ebbe az idő intervallumban
Nappal jókedvű játszik,eszik,iszik,mondigàl az ègvilàgàn semmi baja
Este sincs semmi baj vele eszik majd tesszük le aludni ezek a sírások csak akkor vannak mikor alszik ezt nem èrtem
Ha fájna valami nem fáj máskor is csak ha alszik ès ebbe az időpontban ?
(11 óra ès 2-3 közt)
Láza nincs
Széklete normális
Ètvàgya jó
Teát iszik
Nappal is felsír néha amikor alszik de nem mindíg èjjel viszont folyton
Mi lehet a baj?
Köszönöm a vàlaszod
Nem nem bántja semmi mellette alszom èszreveszem könnyen ha valami zavarja de ez a semmiből kezdődik tényleg azelőtt nyugodtan alszik nem is mozdul aztán hirtelen kezdődik a síràs
Nálunk ugyanez detto.
13honapos a kislányom,kb 2hónapja csinálja ezt.Nem minden éjjelünk egyforma.Van hogy töbször felsír van hogy kevesebszer.
Nálunk 10től kb 1ig megy ez hogy felsír,aztán már megunom es odafektetem a mi ágyunkba.Ott meg mind a bunda alszik reggelig.
Hogy mitől lehrt ez énsem tudom,én a szeparációs szorongásra gyanakszom,lehet nálatok is ez a baj.
Egy ágyba alszik veletek vagy a kiságya van melleted?
Kedves 3-as csak velem alszik egy ágyban apa külön alszik
Nem tudom tényleg hova tenni ezt az egészet már kivesèztem rengeteg lehetőséget ès egyik ellent mond a másiknak
Kedves utolsó a meleg nem lehet mivel a mi lakásunk alapból nem olyan meleg
1 emelet ès a fàk nagyrészt elveszik a napot
Pont kellemes idő van bent a lakásban nincs se hideg se meleg
Erre èn is gondoltam a fogzàsra csak az sàntított nekem a fogzàsba hogy hogyan lehetséges hogy 2 kor kèsz el is múlik magától
3 nap után azt is megpróbáltam adtam elalvás előtt nurofen szirupot mert ugye a fogzàsra gondoltam
Szirup mellett is ugyanez volt a mese
Vagy esetleg nem használ neki a nurofen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!