Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hónapos baba felsír àlmàból...

Krisztinaaaaa kérdése:

12 hónapos baba felsír àlmàból mitől lehet?

Figyelt kérdés

Lassan egy hete felsír àlmàból èjszaka a 12 hónapos kislányunk

Miután letesszük aludni max fèl óra ès felsír keservesen fel kell venni vigasztalni kell legalább 20 perc amíg megnyugszik majd ismét le tudjuk tenni aztán kis idő múlva kezdődik elölről ès ez így megy kb èjjel 2-3 ig

Utána úgy alszik mint akit megüttek nem tudom mitől lehet ez csak ebbe az idő intervallumban

Nappal jókedvű játszik,eszik,iszik,mondigàl az ègvilàgàn semmi baja

Este sincs semmi baj vele eszik majd tesszük le aludni ezek a sírások csak akkor vannak mikor alszik ezt nem èrtem

Ha fájna valami nem fáj máskor is csak ha alszik ès ebbe az időpontban ?

(11 óra ès 2-3 közt)

Láza nincs

Széklete normális

Ètvàgya jó

Teát iszik

Nappal is felsír néha amikor alszik de nem mindíg èjjel viszont folyton

Mi lehet a baj?

2022. jún. 4. 11:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
A fájdalomcsillapító is csak egy ideig hat,és lehet,hogy nem folyamatosan fáj,csak belenyilalgat.Persze nem biztos,hogy ez a baj,de ha amúgy semmi más baj nincs,én erre gondolnék.
2022. jún. 4. 12:31
 12/27 A kérdező kommentje:

Még az az egy dolog amit nem próbáltam meg az az hogy mi lenne ha ebbe az időintervallumba nem tenném le aludni lássuk akkor mi történne sírás lenne belőle ha èbren van

Aztán elvetettem az ötletet mert szegény már 9 kor nagyon àlmos hiába kínzom èjjel 2 óráig ez buta ötlet szegény napirendje ezzel fel is borulna

2022. jún. 4. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk is hasonló a helyzet

10 hónapos a fiam

9kor letesszük aludni a kiságyba, aztán 1-2 órával később felébred sírva és csak köztünk nyugszik meg.

Vissza rakom a kiságyba de fel órával később megint sír.

Szintén megunom és hagyom hogy aludjon köztünk. Igazából nincs más választásom mert a végén azt csinálja már hogy elalszik köztünk, és ahogy érzi hogy át akarom rakni a kiságyba rögtön sírni kezd.

Úgyhogy most köztünk alszik 1,5 hete minden nap kB éjféltől :(

A fokára gondoltam én is mert 1 honap alatt 5 foga jött ki, de sosem nyűgös, napközben sem . És ha ez fogzási fájdalom akkor valami varázslat van a mi ágyunkban hogy ott rögtön elmulik neki és reggelig alszik mint a bunda 🤣

2022. jún. 4. 12:33
 14/27 anonim ***** válasza:
*fogára
2022. jún. 4. 12:34
 15/27 A kérdező kommentje:

Igen így van kedves utolsó èn is ezt tartottam valószínűnek mert tényleg semmi baj nincs egyébbel

Olyan ügyesen eszik játszik iszik nevet gagyog totyogunk hogy abszolút sírás nappal semmi sem egyéb jele hogy beteg lenne

Nem bágyadt

Nem lázas

Nem ètvàgytalan

Nincs semmi kiütés rajta

Szájába sincs semmi

Orra nem folyik

Nem köhög

Abszolút semmi baj

2022. jún. 4. 12:35
 16/27 A kérdező kommentje:

Itt mellettem sem múlik el a fàjdalom vagy a problèma csak èjjel 2kor

Mindegy ha mellettem fekszik ha az ölembe tartom itt 2-ig nem múlik el

2 után?

El is vihetnèm a vilàg végére reggel 10 ig síri csend

Max 2x èbred meg inni egy kis teát de semmi sírás iszik ès alszik is vissza

2022. jún. 4. 12:37
 17/27 A kérdező kommentje:

Most is olyan ügyesen alszik hogy hihetetlen

Meg èbredt 3x is de kapott teát fordult befelé aludt tovább sírás semmi 😃

Az eszem àll meg komolyan 😂😂

2022. jún. 4. 12:40
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg most mar fel a sötétben. Éjjeli lámpa talán segít.
2022. jún. 4. 12:54
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanàcsot ezt meg nem próbáltuk de megfogom próbàlni
2022. jún. 4. 12:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a foga miatt. Majdhogynem biztos, hogy amiatt, ha minden más rendben van.
2022. jún. 4. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!