Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hónapos baba felsír àlmàból...

Krisztinaaaaa kérdése:

12 hónapos baba felsír àlmàból mitől lehet?

Figyelt kérdés

Lassan egy hete felsír àlmàból èjszaka a 12 hónapos kislányunk

Miután letesszük aludni max fèl óra ès felsír keservesen fel kell venni vigasztalni kell legalább 20 perc amíg megnyugszik majd ismét le tudjuk tenni aztán kis idő múlva kezdődik elölről ès ez így megy kb èjjel 2-3 ig

Utána úgy alszik mint akit megüttek nem tudom mitől lehet ez csak ebbe az idő intervallumban

Nappal jókedvű játszik,eszik,iszik,mondigàl az ègvilàgàn semmi baja

Este sincs semmi baj vele eszik majd tesszük le aludni ezek a sírások csak akkor vannak mikor alszik ezt nem èrtem

Ha fájna valami nem fáj máskor is csak ha alszik ès ebbe az időpontban ?

(11 óra ès 2-3 közt)

Láza nincs

Széklete normális

Ètvàgya jó

Teát iszik

Nappal is felsír néha amikor alszik de nem mindíg èjjel viszont folyton

Mi lehet a baj?

2022. jún. 4. 11:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi szépen

Remélem lassan kibújnak akkor azok a fogacskàk

Jelenleg 4 van neki kibújva

Lássuk mi lesz még a hetekbe

2022. jún. 4. 13:50
 22/27 anonim ***** válasza:
12-13 hónapos kora között valamikor rettenetes éjszakáink voltak úgy 2 hétig, ugyanígy sírassal, nem alvással, folyton szopizással éjszaka is 30-40 percenként. Kiderül egyszerre jön 4 örlőfoga. Nálatok is fog lesz az.
2022. jún. 4. 15:30
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a vàlaszod

Már sokan írtatok a fogacskàt úgyhogy merem remélni ès azt gondolni hogy erről van szó ès hamarosan túljutunk mi is ezen az időszakon ☺️

2022. jún. 4. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Nálunk a sötét volt a baj, pont 1 évesen kezdődött. Úgy jöttem rá, hogy elutaztunk, ahová vittem magammal egy éjjeli fényt, és feltűnt, hogy 3 éjjel is úgy aludt, mint a bunda, pedig a hőmérséklet, csend, esti rutin, nagyon hasonló volt. Kipróbáltuk itthon is és működik, amíg le nem fekszem mellé aludni, addig ég az éjjeli lámpája, így ha megébred, tudja, hogy hol van. Mostanában meg ha kelt, akkor vagy a foga volt a baj (kéri, hogy kenjük be)-most 14 hós és 6 foga jön, vagy szomjas volt, vagy melege volt, vagy beteg lett és fájt a füle. Úgyhogy utólag mindig kiderült, hogy mi az oka. Pont most olvastam a Kismamablogon, hogy a szeparációs szorongás sokmindent okozhat, de az éjjeli ébredéseket nem szokta gyakrabbá tenni. Viszont ha felkel a baba, akkor csak anya kell :)
2022. jún. 4. 17:09
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen igen lehet ez is a baj mindenképp ki kell próbálnunk a kis làpàt ☺️☺️
2022. jún. 4. 19:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk ugyanilyen cipőben, meg néha elő-elő fordul még, nálunk kb 1 hónapon keresztül volt ez, ha jól emlékszem. Utólag jöttem rá én is, hogy a foga lehet. 12 hósan 8 foga volt kint, viszont 12-től 14 hóig semmi nem akart kibújni, akkor IS volt egy ilyen időszak.. mint kiderült jött egyszerre a 4 őrlőfog. Most volt egy kis nyugi, 3 napig átaludta az éjszakát, de két napja szintén hasonló a helyzet, se elaludni nem akar este, ha el is alszik sokszor ébred, akkor nálunk is közénk kerül, de dobálja magát stb. Valószínű fogai megint. Kitartás nektek is!
2022. jún. 5. 11:18
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen kitartást nektek is kedves utolsó
2022. jún. 5. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!