Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11-12 hónapos baba élvezi már...

11-12 hónapos baba élvezi már az állatkertet?

Figyelt kérdés
még csak 7 hónapos, de nyáron, a szülinapja körül terveznénk elvinni őt Budapesten állatkertbe. élvezné már vajon, vagy inkább más programot keressünk neki? ha mást, tudnátok ajánlani? ☺️
2023. márc. 19. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha ti szívesen mennetek, akkor érdemes menni, de nem az ő "kedvéért", mert vagy tetszeni fog neki vagy nyűgös lesz, ezt előre nem lehet tudni. Vannak ott játszóterek is, ha a nezelodes nem lesz a kedvére az biztos érdekli majd, szóval valami öröme biztos lesz benne neki is.
2023. márc. 19. 22:12
 12/28 A kérdező kommentje:

jesszusom, nektek mi bajotok van, miért kell a másiknak esni egy szimpla kérdés miatt?!

nem, nem a születésnapjára vinnénk, csak akörült írtam, amivel akár a születésnapja utáni hónapra is gondoltam. nagyon érdeklődő már most is, mindent figyel, érdekli. de nyilván más egy állatkert, a sok ember, stb., addigra vagy megy vagy nem, biztosan aludna is egyet a babakocsiban, és nyilván nem járnánk végig vele az egészet, tudom hogy ahhoz nagy az állatkert.

és nyilván ezért is írtam, hogy más programajánlatot is szívesen olvasok. ennyi rosszindulatú embert... aki normálisan tudott válaszolni, annak köszönöm.

2023. márc. 19. 22:42
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Mi direkt a kicsi miatt mentünk nagyjából ilyen idős korában, mert már attól extázisba esett, ha meglátott egy gólyát. Élvezte, a zsiráfokat például figyelte egy órán keresztül.

A nagyobbik akkor volt 3 éves, le se szarta az állatokat, még jó, hogy a zsiráfok mellett volt a játszótér.

2023. márc. 19. 22:58
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

11 hónapos a kislányom. Szerintem ideig óráig lekötné néhány állat, de minket nem érdekel annyira, hogy egésznapos programot csináljunk ebből. Majd megyünk, ha már jobban élvezi.

Én mondjuk jobban ajánlom a tropicariumot már csak azért is, mert sokkal rövidebb program. Az én kislányom valamiért imádja az akváriumokat nézni, neki nagyon tetszett már most.

Viszont ha szívesen császkáltok egésznap az állatkertben a magatok örömére is, akkor hajrá.

2023. márc. 19. 23:21
 15/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem érdekelné túlságosan, szóval szerintem is akkor érdemes, ha ti akartok, nem "miatta." Ha ti se ragaszkodtok hozzá, akkor meg Margit-sziget, kis állatkert (nem tudom, mi a neve). Pici, olcsó (vagy ingyenes talán) és le lehet tesztelni az érdeklődést. A szigeten meg lehet sétálni, piknikelni, játszóterezni, zenélő szökőkutat csodálni, vagy amit akartok.
2023. márc. 19. 23:43
 16/28 anonim ***** válasza:
64%

Azt javaslom, hogy próbáljátok ki “kicsiben”. Vannak ezek a kis állatkertek, háziállatok néhány helyen akár éttermekben, amikkel a gyerekek elszórakozhatnak, amíg játszanak. Ha érdeklődik ott, akkor szerintem meg lehet próbálni. Nem tudom milyen messze laktok Budapesttől. Ha nem agglomeráció, akkor nem hoznám fel a gyereket, amíg esélytelennek tűnik, hogy élvezi.

Ha amúgy is jöttök Budapestre, akkor szerintem a Margit-szigeti kisállatkert (ha még van), majdnem ugyanakkora élmény lesz neki, főleg, ha nem volt egyértelmű, hogy tetszeni fog neki. Kicsit talán hűvösebb is lesz ott, ami szerintem szintén lehet szempont, ha nyáron jöttök. De ha ti a nagyot jobban élvezitek, akkor nyugodtan menjetek oda.

2023. márc. 19. 23:47
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Az enyém nagyobb volt és egyáltalán nem érdekelte, sőt, mikor 6 évesen ovis kirándulás keretében mentünk is a gyerekek többsége rohant a játszótér részre...
2023. márc. 20. 00:10
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

Ex állatkerti (főváros) dolgozóként mondom, hogy a 10 év alatti gyerekek úgy 95%-a fél-egy óra alatt teljesen megunja. Amelyiknek tetszik (mert tátott szájjal nézi a zsiráfot egy percnél tovább, mondjuk), azt kb a kecskesimogató vagy egy átlagos magyar falusi udvar is kielégíti arra az időre. A legnépszerűbb helyek az állatkertben a játszótér, a fagyizó és a vécé...

Az állatkert bármilyen hihetetlen, sokkal inkább egy felnőtt program, mint gyerek. Legalábbis egy nagyobb állatkert, kultúr módon látogatva. Fun fact: a felnőttek jó része sem tud kulturáltan állatkertezni, csak rohan és kipipálja az oroszlán-zsiráf-orrszarvú-kenguru alapvető állatokat és letudja a kötelezőt.

Másfél éves volt a lányom amikor a fenti ökölszabályok ellenére rádumáltak az állatkertre, hősiesen kibírt egy órát, de kidobott pénz volt az egész, mert nem kötötte le. Mi pedig nem tudtunk semmit rendesen megnézni.

2023. márc. 20. 01:51
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

A gyerekeink ezek szerint ufók. A nagyot 11 hónaposan vittük először, a kicsit 5 hónaposan. Na neki volt mindegy akkor, de a nagy 11 hónaposan már határozottan élvezte és nem fél órára. Neki fél napos program volt, a nap második fele meg a miénk volt, amikor elaludt.

Azóta is évente minimum kétszer megyünk, egyszer a helyibe, egyszer valamelyik nagyobbat felfedezve. Sose kidobott pénz, pedig még egyik sincs közelében a 10 évnek.

2023. márc. 20. 06:48
 20/28 anonim ***** válasza:
80%

3 évesen is megunta egy óra alatt. Egyedül a kecskesimogatás kötötte le, oda többször be kellett menni :D

De ebben a korban még simán lehet hogy kétszer alszik a babakocsiban, ti pedig nyugodtan tudtok nézelődni. Minket sokkal jobban érdekeltek az állatok :D

2023. márc. 20. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!