Úszópelus kérdés, hogy működik?
Tervezgetjük a nyaralást, a kisfiam jelenleg 10 hónapos, a nyaraláson 1 év 1-2 hónapos lesz. A strandolás kérdésnél elakadtam, hogy mit lenne érdemes beszerezni neki. Láttam már ezeket az eldobható úszópelusokat, de ez hogy működik pontosan? Bemegy a vízbe, ráadom, kijön, leveszem, és adok rá simát egy kisgatyóval? Az a pelus gondolom kuka, és ha bemegy kap újat? Erre kell még külön fürdőnacit venni?
Bocsánat, ha buta kérdések, nagyon tapasztalatlan vagyok ilyen téren! :D
Nem, még mielőtt a vízbe menne, rá kell adni.
Igen, ha többször fürödtök, akkor cserélni kell.
Hogy adsz-e rá fürdőnadrágot, az egyéni döntés.
Én szoktam, de van aki nem.
Az úszópelus lényege, hogy a kakit fogja fel. A pisit nem szívja, így a parton célszerű normál pelenkára cserélni.
Én nem dobtam el az úszópelust minden cserénél, hanem visszaadtam rá, mikir újra vízbe mentünk. Csak a strandolás végén dobtam ki, vagy ha kakis lett.
Az úszópelus átengedi a vizet és a vizeletet. Célja csak a széklet megtartása, így a parton semmit se ér, normálra kell cserélni.
Igen vízbe menetelenként új kell.
Elég pazarló, látványra pedig ronda, ezért sokan húznak rá fürdőruhát, főleg hogy a vízben nyúlik a gumija és olyan mint egy trottyos gatya, csúszik a gyerekről.
A mosható úszópelus ezerszer jobb. Stabilabban tartja a székletet, szebb, kényelmesebb.
Mosható 3 rétegűt használtunk, ha medence is van van ahol csak úgy engedik be ha többrétegű gatya van rajta, simán úszópelusban nem.
Illetve szintén kaptunk pár mosipelus külsőt, azok voltak a váltók amíg száradt az úszógatya.
Később, mikor 1,5-2 év között volt már egyáltalán nem pisilt a vízben. Visszatartotta, és amint kiértünk a vízből, egyből pisilt. Nem tudtam olyan gyorsan ráadni a sima pelenkát, szóval hagytuk is az úszógatyát, sima fürdőruhát kapott. A parton meg pelenka kisgyatya, póló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!