Zselyka névről vélemények?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 19:46
11/18 anonim válasza:
A Zselyke nevet utálom, de így, a-val a végén imádom !! Így adnám simán. Így tetszik nagyon. De pontos j-vel ha lehetne, mégjobban tetszene, hogy Zsejka, de ígyis menő. Azt utálnám, ha Zselykének hívnának, de a Zselyka nekem nagyon tetszik. Igen, ennyit számít egy betű is.
12/18 anonim válasza:
*Zselyke nekem """mekegős"""" lenne picit.
Pl Zejnep név is nekem borzalmasan rosszul hangzik, a p gondolom ,csak azért került a végére, merthogy e-végződéssel olyannak tűnik, mintha ""nem lenne lezárva"", de pl a Zejna az már nagyon tetszik.
13/18 anonim válasza:
*bocsi,ha valakit megbántottam. ♥
15/18 anonim válasza:
Rossz hangzása van, egyszerűen nem adnám gyerekemnek...
16/18 anonim válasza:
#12 Vagy mondjuk azért került a "p" a Zejnep végére, mert teljesen más nyelven, egy másik kultúrában ez egy népszerű név, valódi jelentéssel.
Lehet kedvelni meg nem kedvelni külföldi eredetű neveket, de azért ilyen hülyeségeket nem kéne írni (főleg nem három különböző kommentben). Kb. mintha azt mondtad volna, hogy azért került az "a" a Dzsesszika végére, mert a Dzsesszik hülyén hangzana...
17/18 anonim válasza:
#16-osnak köszönöm a kommentjét, jó. #11-12-13. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!